Haalari on isännän merkki

Huippusuosittu OnePiece piristää kevättä tuomalla markkinoille erikoismalliston yhdessä Duudsonien kanssa. Suosiotaan jatkuvasti kasvattavat OnePiecet on nähty jo aiemmin maailman huippujulkkisten, muun muassa Brad Pittin, Lady Gagan, Rihannan ja Paris Hiltonin yllä. Uuden Duudsonit-äijämalliston odotetaan räjäyttävän vaatteen suosion myös miesten keskuudessa, onhan haalari nyt myös isännän merkki!
Suomalaiset Duudsonit löivät kevätauringon innoittamina kovat päänsä yhteen ja suunnittelivat aivan uusia Duudsonit OnePiece -haalarimalleja.
– On todella innostavaa ja hauskaa tehdä yhteistyötä huippuluovien ihmisten kanssa. Duudsonien huima menestys maailmalla ei ole todellakaan sattumaa, ”hallitun kaaoksen” suunnitteluprosessia seurannut OnePiecen Suomen maajohtaja Marcus Tilgmann sanoo.
Muodikkaat ja trendikkäät norjalaislähtöiset OnePiece -merkkivaatteet tulivat Suomeen viime vuoden lopussa. OnePiece menee Suomessa kuin kuumille kiville.
– Suurimpiin asiakkaisiimme kuuluva Studio 25 on ollut suorastaan hämmästynyt OnePiecen suosiosta. Vastaavaa myyntiä ei ole nähty koskaan aiemmin minkään muun tuotteen kohdalla, Tilgmann iloitsee.
One Piece on mukava oloasu, josta ei voi olla pitämättä. Hupullinen ja vetoketjullinen haalari, nk. jumpsuit. Tilgmann odottaa jo mielenkiinnolla tulevaa kesää ja hieman erilaista katukuvaa.
– Ruotsissa naiset käyttävät asua juhlaaasuna korkokenkien kanssa, Suomessa se nähdään enemmän löhöasuna. Tämä kuvaa hyvin maittemme erillaisuutta, Tilgmann kuvailee.
-OnePiecet tullaan näkemään monen suomalaisenkin julkkiksen päällä, hän ennakoi ja arvelee, että uusi Duudsonit-mallistokaan ei jää varastoon pölyä keräämään.
Parhaillaan Duudsonit testaavat omaa OnePiece-mallistoaan tien päällä, jenkeissä ajettavassa Gumball-rallissa.