Finlayson_Plus_tuotekategoriassa_tekstiili_kohtaa_
Finlayson ja martat ovat tuoneet kuluttajille uuden tekstiilin, joka sisältää marttojen neuvoja ravitsevaan ja terveelliseen ruokaan. Martat ja Finlayson haluavat olla edelläkävijöitä uusien neuvontamuotojen kehittämisessä. Finlayson uudistaa kodintekstiilimarkkinoita tuomalla digitaalisen teknologian kodintekstiileihin, martat tuottavat neuvontasisältöjä arjen keskelle.
Finlayson Plus -tuotekategoriassa tekstiili kohtaa digitaaliteknologian, kun Finlayson lanseeraa kodintekstiilialan suurimman kuluttajainnovaation vuosikymmeniin tuomalla digitaalista sisältöä tuotteisiin. Täysin uudenlainen Finlayson Plus -tuotesarja sisältää tekstiilikuoseja ja niihin liittyviä digitaalisia sisältöjä, jotka voi ladata ilmaisella sovelluksella omaan mobiililaitteeseen. Sarjan keittiötekstiilit tarjoavat kuluttajille marttojen terveellisiä iltapalareseptejä.
– Finlayson Plus -lanseerauksen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea uudenlaisilla ratkaisuilla. Mobiiliteknologia on jo osa ihmisten arkipäivää, joten on luonnollista, että sitä hyödynnetään myös kodintekstiileissä, kertoo Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila.
– Martat olivat meille luonnollinen valinta yhteistyökumppaneiksi. Jaamme marttojen kanssa paljon samoja arvoja – suomalaisten kotien arjen toimivuus, laadukas ja turhuutta välttävä elämä sekä välittäminen.
Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä pitää pitkän historian omaavan kotimaisen yrityksen ja järjestön yhteistyömahdollisuuksia rajattomina kotitalousneuvonnan laajentumisessa uusille sukupolville.
Kuosiin liittyvät sisällöt saatavilla ilmaisen applikaation kautta
Finlayson Plus -tuotteissa hyödynnetään AR (Augmented Reality) -teknologiaa, eli lisättyä todellisuutta. Finlayson Plus -sisältö ladataan tuotteista ilmaisen ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Tuotteisiin liittyvät sisällöt saa käyttöönsä lataamalla ilmaisen Finlayson Plus -applikaation mobiililaitteeseen. Tämän jälkeen laitteen kameraa osoitetaan kuosin päälle, jolloin kuosin sisältö latautuu applikaatioon ja mobiililaitteen ruudulle. Finlayson Plus -sovellus toimii iOS- ja Android-mobiililaitteissa.
Puutarha-keittiötekstiilit
Finlayson Plus -sovelluksella löydät Puutarha-kuosista Marttaliiton laatimia pehmeänmakuisia, raikkaita ja rauhoittavia iltapalareseptejä, jotka ovat omiaan takaamaan makoisat yöunet. Reseptejä yhteensä 7 erilaista.
Finlayson Plus -sovelluksen saat käyttöösi näin:
1. Lataa ilmainen Finlayson Plus -sovellus App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta.
2. Avaa sovellus mobiililaitteellasi.
3. Osoita mobiililaitteesi kameralla tuotetta ja nauti sisällöstä.
Sovellus on ladattavissa iPhonelle (8.1. ja uudemmat) ja Androidille (4.2. ja uudemmat).