Look, jossa on aristokraattista loistetta! Diamantissime Imperial -meikkikokoelma hurmaa pikkujoulukautena. Kokoelma on saanut inspiraationsa ametistien ja sitriinien sävyistä ja kokoelman myötä on keisarillinen meikkilook kaikkien saatavilla: sitriinien ja ameristien hohtoa sormenpäihin, kimalletta ripsille ja kullahohtoista pronssia silmäluomille.

Diamantissime Imperial -kokoelma sisältää kolme uutta kausituotetta, jotka tekevät joulukauden entistä värikkäämmäksi ja juhlameikki hohtaa kilpaa jalokivien kanssa.
L’Oréal Paris Color Riche Diamantissime Imperial -meikkikokoelman tähtenä loistaa täysin uudenlainen glitterinen Top Coat. Siinä maskaraharja on korvattu tikkumaisella harjaspäällä, minkä avulla glittereitä on helppo saada tarttumaan ripsiin. Kokoelman kausituotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan lokakuun lopulta 2014 alkaen.
L’Oréal Paris Super Liner Precious Bronze nestemäinen silmänrajaustussi, 1 ml.
L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis Imperial Gold -kynsilakka, 5 ml.
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Top Coat Jewal Caviar -ripsiväri, 9 ml.
Näin loistelias look luodaan
1. Silmiin smokey eye -look: Yläluomelle Color Riche Mono 301 Escape in Bordeaux -luomiväriä ja alaripsien tyveen Color Riche Mono 500 Gold Mania -luomiväriä vakiovalikoimasta.
2. Sekä ylä- että alaluomelle ohut rajaus Super Liner Precious Bronze -silmänrajaustussilla.
3. Katsetta korostetaan harjaamalla ripsiin ensin Volume Million Lashes So Couture -maskaraa ja sitten runsaasti Jewal Cavial Top Coat -maskaraa.
4. Look viimeistellään lakkaamalla kynnet vakiovalikoiman Color Riche Le Vernis Imperial Gold -kynsilakalla. Sen jälkeen levitetään kerros 875 Kimono Empire -kynsilakkaa kynnen keskelle.