????????????????????Siiderituoteperhe Hartwall Upcider kasvaa uutuusmaku Upcider Dry Apple & Limellä. Upciderin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi myös olemassa olevien tuotteiden makumaailma päivittyy ja tuoteperhe saa uuden ilmeen. Uudistetut, entistä raikkaammat tuotteet saapuvat kauppoihin vielä tässä kuussa.
Upcider-tuoteperhe täydentyy Dry Apple & Lime -maulla, jossa luonnollinen omena ja kirpeä lime yhdistyvät houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. Uutuus tuo herkullisen lisän varsinkin kuivan siiderin ystäville, ja kuten kaikkien Upcider-siidereiden, myös uuden tuotteen maku on lähtöisin aidoista hedelmistä.
????????????????????
– Suomalaisten makutottumukset ovat muuttuneet ja kuluttajien suosioon ovat nousseet raikkaat, kuivemmat siiderit. Dry Apple & Lime -maun kautta haluamme tarjota kuluttajille kiinnostavan ja ajankohtaisen uuden kuivan siiderivaihtoehdon, kertoo tuotepäällikkö Tia Hakuni Hartwallilta.
Upcider Dry Apple & Lime on hedelmäinen siideri, joka tuo raikkaan lisän hemmotteluhetkiin ystävien kanssa. Kesäiset juhlat ja illanistujaiset saavat seurakseen heleänä hehkuvan juoman, jossa maistuvat aidot omenan ja limen maut.
Markkinajohtaja Upcider uudistuu 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi
Hartwall lanseerasi Upcider-siiderit vastauksena suomalaisten kasvavaan siiderinkulutukseen vuonna 2000. Upcider toi markkinoille maultaan selkeitä ja raikkaita siidereitä, jotka nousivat kuluttajien suosikiksi uudenlaisen ja laajan makuvalikoimansa ansiosta. Upcider-siideristä onkin vuosien kuluessa muodostunut koko kansan luottosiideri: se puhuttelee laajaa kohderyhmää nuorista aikuisista aina iäkkäämpiin kuluttajiin asti. Peräti joka kolmas Upcider-siiderin ostaja on mies.
Suomalaisilta saatu palaute huomioidaan myös tuotekehityksessä, mikä on osaltaan vahvistanut Upcider-siiderien asemaa suomalaiset suosikkina.
– Uskomme, että vuoropuhelu kuluttajien kanssa on merkittävä syy Upcider-siidereiden suosioon, ja tuotetta kehitettään heidän palautteensa pohjalta. Toive entistä selkeämmistä ja luonnonmukaisemmista mauista onkin heiltä lähtöisin, samoin kuin ajatus ulkoasu-uudistuksesta. Uudistukset ovat myös oiva tapa juhlistaa 15-vuotista taivalta, Tia Hakuni kertoo.
Hartwall vastaa kuluttajien toiveisiin päivittämällä Upcider-tuoteperheen makumaailman tuomalla esimerkiksi Pear ja Pear Light -siidereihin yhä enemmän makua aidoista päärynöistä. Näin luonnollinen päärynän maku tulee siidereissä entistä paremmin esiin. Valinnanvaraa lisäävät osaltaan nyt myös 0,33 litran tölkeistä löytyvät Dry Apple ja Pear Light -siiderit.
Kevään aikana uudistuu myös Upcider-siidereiden ulkoasu. Kuluttajat haluavat nähdä siiderin värin jo ostohetkellä, sillä väri kommunikoi vahvasti myös juoman makua. Pullot muuttuvatkin läpinäkyviksi, jolloin juomien heleät värit näkyvät jo pakkauksesta. Samalla uudistuu pullokoko: Upcider-siiderit ovat nyt saatavilla hieman pienemmissä 0,43 litran muovipulloissa. Näin kuluttajien on helpompi valita useampia makuja kerralla maisteltavaksi.
Upcider Dry Apple & Limen alkoholipitoisuus on 4,7 %. Maaliskuun lopussa 2015 kaupoista ja ravintoloista saatavaa Upcideria on tarjolla uudistetun pullokoon lisäksi myös 0,33 litran tölkeissä.