FIGMA on myöntänyt LEGO Marvel Super Heroes -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.
– Me Warner Brosilla olemme todella ilahtuneita tästä kultalevystä. Haluamme kiittää pelistudiotamme TT Gamesia, joka jatkaa upeiden, humorististen ja suurta yleisöä miellyttävien LEGO-pelien tekemistä, kiittelee Warner Bros Entertainmentin pohjoismaiden myyntipäällikkö Anders Pettersson.
Marvelin supersankarit ovat saapuneet suosittuun LEGO-maailmaan! Pelissä S.H.I.E.L.D:in johtaja Nick Fury kutsuu avukseen Marvel-sankarit, kuten Iron Manin, Hulkin, Thorin, Spider-Manin ja Wolverinen. He taistelevat Lokia ja Galactusta vastaan maailman pelastamiseksi. Pelin tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaltaiseen kaupunkiin. Hulvattoman seikkailun pelimaailma on poikkeuksellisen avoin. Pelissä on mukana yli 100 sankaria, huikeita temppuja ja taisteluja kaikkien hahmojen omatessa erilaisia taitoja ja voimia. Peli sisältää tasoloikkaa, ongelmanratkaisutehtäviä ja taisteluja hulvattoman huumorin saattelemana.