FIGMA on myöntänyt NHL 15 -jääkiekkopelille kaksi platinalevyä osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle. Samalla NHL 15 on ensimmäinen platinamyyntiin yltänyt peli PlayStation 4 -pelikonsolilla.
Olemme erittäin iloisia EA Sports NHL 15:n jatkuvasta menestyksestä suomalaisilla pelimarkkinoilla. Haluamme toivottaa hyvää joulua kaikille lätkää pelaaville!, kommentoi EA Sportsin pohjoismaiden tuotepäällikkö Nicklas Mether.
NHL 15 uudistaa maineikasta pelisarjaa entistä realistisimmilla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla niin vaatetuksen, pelaajien ulkonäön kuin jääkiekkoyleisön osalta. Täysin uutta on muiden muassa 12 Player NHL Collision Physics -järjestelmä, joka tekee pelaamisesta entistä fyysisemmän tuntuista. EA Sports UFC -pelistä on puolestaan tuotu mukaan pelaajien tunnistettavuus, ilmeet ja kokonaisvaltaisesti parempi hahmoanimaatio. Entistä realistisempi kiekkofysiikka ja Skill Stick -ominaisuus ovat myös kehittyneet uudelle tasolle lisäten entistä enemmän hallinnan ja aitouden tunnetta.
NHL 15 on saatavilla PlayStation 3-, PlayStation 4-, Xbox 360- ja Xbox One -pelikonsoleille.