Kannusta Suomi voittoon ja voita PlayStation 4 -konsoli!
Electronic Arts, Verkkokauppa.com, Webhallen ja Livegamers järjestävät virtuaalilätkän Suomi-Ruotsi-mestaruustaiston, joka pelataan NHL 15 -pelissä tällä viikolla. Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa Suomen ja Ruotsin viisihenkiset maajoukkueet ottavat mittaa toisistaan kaksipäiväisten finaalitaistojen aikana. Finaalipelit pelataan Tukholmassa Webhallenin myymälässä lauantaina 18.10. ja Helsingissä Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälässä sunnuntaina 19.10. klo 13:30. Kilpailun pääpalkintona on voittajajoukkueelle 5000 euroa riihikuivaa rahaa. Yleisöllä on mahdollisuus tulla kannustamaan Suomen joukkue voittoon su 19.10. klo 13:30-17 ja samalla osallistua arvontaan, jossa on pääpalkintona PlayStation 4 -pelikonsoli, DriveClub-peli ja 12kk PSN+ -aikaa.
Suomen viisihenkinen SM-kisajoukkue koostuu Suomen parhaimmista NHL-pelaajista, jotka taistelivat tiensä läpi Livegamersin järjestämässä online-turnauksessa. Kuukauden mittaiseen online-turnaukseen osallistui n.300 pelaajaa ympäri Suomen. Suomen edustusjoukkueessa ovat seuraavat henkilöt:
Hannes Kettunen (20 v), Vantaa. Gamertag ”Hansulinho”.
Kim Nordberg (25 v.), Helsinki. Gamertag ”Zip Player”.
Antti Kuittinen (23 v.), Oulu. Gamertag ”Tbnantti”.
FinSere (21 v), Helsinki. Gamertag ”FinSere”.
Markus Kangas (18 v.), Kotka. Gamertag: ”Gendlik”.
– Karsinnoista muodostui todella kovatasoiset karkelot. Kaikki maajoukkueeseen päässeet pelaajat saivat tehdä töitä oikein urakalla että saavuttivat oikeutensa leijonapaitaan.Meillä on todella kova joukkue kasassa, joten Ruotsin veljet saavat olla tarkkoina pelaajiamme vastaan. Olen todella luottavainen että jätkät hoitaa pytyn kotiin!, sanoo päätoimittaja Jani ”JJR” Ryhänen Livegamers.fi:stä.
Suomi-Ruotsi maaottelu on kaksiosainen. Molempien maiden maajoukkueet lennätetään Tukholmassa 18.10. ja Helsingissä 19.10. järjestettäviin finaalipeleihin. Isäntinä matkoilla toimivat Verkkokauppa.com ja Webhallen. Maaottelun voittaja ratkeaa näiden 2 päivän yhteenlaskettujen pisteiden perusteella. Voittajajoukkueelle on tiedossa maineen ja kunnian lisäksi 5000 € riihikuivaa rahaa (1000 € per joukkueen jäsen). Lisäjännitystä maaotteluun tuo Verkkokauppa.comin ja Webhallenin keskinäinen sopimus: hävinnyt maksaa kaikki otteluiden kustannukset*.
– Päätimme uuden NHL 15 -pelin julkistuksen myötä haastaa Webhallenin Suomi-Ruotsi-maaotteluun ja katsoa, uskoisivatko he mahdollisuuksiinsa voittaa. Jostakin syystä Webhallen luulee Ruotsista löytyvän paremmat NHL 15 -pelaajat kuin Suomesta, mutta me uskomme tilanteen olevan kuitenkin aivan päinvastainen. Nyt tämäkin asia tulee sitten nähdyksi, kertoo toimitusjohtaja Samuli Seppälä Verkkokauppa.comista.
Yleisöllä on mahdollisuus tulla kannustamaan Suomen joukkue voittoon Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälään su 19.10. klo 13:30-17 ja samalla osallistua arvontaan, jossa on pääpalkintona PlayStation 4 -pelikonsoli, DriveClub-peli ja 12kk PSN+ -aikaa. Pelit lähetetään myös online-streamina osoitteessa Livegamers.fi. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.verkkokauppa.com.
*Verkkokauppa.com ja Webhallen ovat sopineet kilpailun kustannusten jakamisesta: Voittajamaa selviää tapahtumista täysin ilman kuluja, kun häviäjämaa joutuu maksamaan kaikki turnauksen kustannukset (5 000 euron pääpalkinnon, molempien finaalitapahtumien joukkueiden ja isäntien lento-, majoitus- ja muut kustannukset).