ben butler-daily-mail
Oikeus on tuominnut 6-vuotiaan tytön isän vankilaan vähintään 23 vuodeksi lapsensa tappamisesta erityisen julmalla tavalla. EastEnders-saippuasarjan entisen näyttelijän Jennie Grayn, 36, tytär joutui oikeuden mukaan yhden historian karmeimman kotiväkivaltatapauksen uhriksi.
6-vuotias Ellie Butler oli kärsinyt ”katastrofaalisia päävammoja”. Kyseistä lääketieteellistä luonnehdintaa käytetään normaalisti pahoissa liikenneonnettomuuksissa. Oikeudessa todettiin, että tytön julmasti tappanut isä Ben Butler, 36, yritti vääristellä puolisonsa Greyn kanssa tapahtuman onnettomuudeksi.
Todisteiden mukaan pariskunta soitti hätänumeroon vasta 2 tuntia tytön kuoleman jälkeen. Ennen hätäpuhelua koti-isä Butler oli soittanut Grayn töihin ja pyytänyt häntä tulemaan kotiin. Oikeus totesi, että pariskunta yritti lavastaa kuoleman onnettomuudeksi ja hätäpuhelu tehtiin vasta sen jälkeen. Hätäpuhelussa pariskunta esitti löytäneensä juuri tytön ja muka yrittävänsä antaa hänelle elvytystä. Butlerin selityksiä onnettomuudesta ei uskottu. Miehen mukaan tyttö oli pomppinut sängyllä ja lyönyt päänsä. Myöhemmin hän väitti, että tyttö oli pudonnut portaat alas yrittäessään jahdata perheen koiraa.

Lääketieteellisten asiantuntijoiden mukaan kuolleen tytön pää muistutti märkää möykkyä. Niin vakavien vammojen syntyminen ei ole asiantuntijoiden mukaan voinut aiheutua kaatumisesta. Todisteet osoittavat, että Butlerin on täytynyt hakata tyttöä raskaalla esineellä, tai hän on heittänyt tytön voimakkaasti seinää tai lattiaa vasten.
Butler on aiemminkin tuomittu tyttärensä pahoinpitelystä. Hänet tuomittiin vankeuteen 18 kuukaudeksi, koska hänen todettiin ravistelleen tuolloin vasta parin kuukauden ikäistä vauvaansa niin voimakkaasti, että tyttö oli lähellä saada pysyviä aivovaurioita. Tyttö otettiin samalla myös huostaan ja palautettiin pariskunnalle vasta Butlerin vapauduttua vankilasta.
Butlerin äkkipikaisuudella on ollut usein taipumus purkautua väkivaltaisella tavalla. Hän on pahoinpidellyt entistä tyttöystäväänsä hakkaamalla tätä metallitangolla ja kuristamalla.
Butler tuomittiin vankeuteen vähintään 23 vuodeksi ja Graylle langetettiin 3,5 vuoden vankeustuomio.
Alla video, jossa Butler leikkii tyttärensä kanssa puistossa.

Lähde ja kuvakaappaus: Daily Mail