Saana Parviainen osallistui Facediilin kuvakilpailuun pyllistämällä stringeissä ja pitkissä sukissa. Rouva keksi muutama viikko sitten antaa palkinnon, jos sellaisen sattuu saamaan, ensimmäiselle 24.12. kuvaa kommentoineelle. Pyyteetöntä?
Jouluaatto tuli ja meni. Parviainen kehui voittaneensa ja julkisti auliisti kenelle antaa voittamansa palkinnon. Mutta mitä ihmettä, sääntöjen mukaan Saana ei voittanutkaan! Facediilin kuvakisan säännöissä nimittäin lukee seuraavasti: ‎1.palkinto: 1000€ matkalahjakortti (voittamiseen vaaditaan vähintään 500 tykkäystä). Parviaisen ”tykkäysmäärä” onkin vain 473 kappaletta!
Näin ollen palkintona olisi SM-liigan kausikortti.
Lisäksi jokunen asia herättää epäilyksiä. Saana on Jussin paljastusten mukaan kovasti ihastunut erääseen henkilöön, joka tunnetaan paremmin, yllätys yllätys, työstään Facediilissä. Saana ja ko. henkilö siis ovat enemmän kuin hyvänpäivän tuttuja ja Jussin mukaan tuttuja myös ”työn puolesta”.
Enää ei siis ihmetytä se, että Saana mainostaa laajasti Facediiliä blogissaan. Enää ei ihmetytä, että hän on valmis jakamaan voittojaan julkisesti. Enää ei ihmetytä edes se, että Saana voitti. Kertoisiko hän meille vielä, minkälainen palkkiosopimus heillä on em. tahon kanssa?