Edis Tatli haastaa Richar Abrilin WBA-liiton kevyen sarjan MM-titteliottelussa 20. syyskuuta. Kyseessä on vasta toinen kerta kun suomalainen ottelee tämän tason MM-tittelistä. Kamppailu näytetään suorana MTV Katsomossa.
Taivas voi aueta
Vastaavasta suomalaisottelusta on ehtinyt vierähtää jo 52 vuotta. Vuonna 1962 Olli Mäki hävisi Davey Moorelle höyhensarjan MM-taiston. Puolen vuosisadan jälkeen MM-kehässä nähdään vihdoin seuraava suomalaisottelija kun Edis Tatli kamppailee MM-tittelistä (WBA).
– Taivas voi aueta, sanoo Tatli itse, tarkoittaen mm. rahakkaita miljoonien dollarien otteluita Yhdysvalloissa.
Lisäväriä otteluun tuo se, että Tatlin valmentaja Pekka Mäki on edellisen MM-ottelijan Olli Mäen poika.
WBA-liitto on maailman vanhin ja yksi nyrkkeilyn suurimmista ja arvostetuimmista.
Suora lähetys MTV Katsomossa
MTV Katsomo näyttää suorana lähetyksenä Helsingissä lauantaina 20. syyskuuta iskettävän 12-eräisen MM-titteliottelun Suomen Edis Tatlin ja kuubalaisen Richar Abrilin välillä. Iltaan mahtuu myös monia muita nyrkkeilyn huippuotteluita – kehään astuvat muun muassa Eva Wahlström, Juho Haapoja ja Juho Tolppola.
Suora lähetys Hartwall Areenalta alkaa kello 19:00. Tatlin ja Abrilin välinen MM-titteliottelu huipentaa illan – noin kello 22:30 ottelijat marssivat kehään ja varttia myöhemmin kongi kumahtaa MM-titteliottelun alkamisen merkiksi.
Ottelulähetyksen katseluoikeuden voi ostaa hintaan 14,95 €. Lisäksi kaikki Katsomon MTV Total Sport -paketin kestotilaajat näkevät lähetyksen ilman erillismaksua.
Kohti titteliottelua – viisiosainen sarja ilmaiseksi MTV Katsomossa
MTV Katsomo seuraa Tatlin matkaa kohti titteliottelua viisiosaisessa sarjassa. Kolmas osa julkaistiin keskiviikkona 10.9. Se ja kaksi edellistä jaksoa ovat katsottavissa MTV Katsomossa ilman erillistä maksua. Ensi viikon maanantaina ja keskiviikkona julkaistaan osat neljä ja viisi.
Kohti titteliottelua:
Ke 28.7.2014, osa 1
Ke 3.9.2014, osa 2
Ke 10.9.2014, osa 3
Ma 15.9.2014, osa 4
Ke 17.9.2014, osa 5
Boxing Night -lähetys lauantaina 20.9. MTV Katsomossa klo 19:00 – 24:00
Selostus: Jani Rajalin, asiantuntija Jussi Koivula
Studioisäntä: Teemu Niikko, erikoisasiantuntija Amin Asikainen
Toimittaja: Mervi Kallio
Kuva: Minna Hatinen