MTV Katsomo näyttää yksinoikeudella vuoden odotetuimman nyrkkeilyottelun 26. huhtikuuta, kun ukrainalaisjätti Vladimir Klitshko kohtaa yllättäjähaastajan, australialaisen Alex Leapain raskaansarjan MM-titteliottelussa Saksan Oberhausenissa.
Oberhausenin Koenig-Pilsner-Arenalla koetaan jännityksen hetkiä 26. huhtikuuta, kun kehään astelee yksi maailman menestyneimmistä ja arvostetuimmista nyrkkeilijöistä, Vladimir Klitshko. Hän puolustaa maailmanmestaruustitteliään huippuottelussa australialaista Alex Leapaita vastaan, panoksena nyrkkeilymaailman tavoitelluin titteli: raskaansarjan maailmanmestaruus.
Ukrainalainen, Hampurissa asuva Klitshko, 37, on voittanut lähes kaiken, mitä nyrkkeilijä voi voittaa. Hän on WBA-, WBO-, IBF- ja IBO -nyrkkeilyliittojen sekä The Ring -nyrkkeilylehden hallitseva maailmanmestari. Hänellä siis riittää meriittejä, ja ennakkosuosikin viittaa asetellaan varmasti hänen leveille harteilleen. Vladimirin veli Vitali Klitshko on myös entinen raskaansarjan nyrkkeilijä ja maailmanmestari, joka vaikuttaa nykyään Ukrainan politiikassa.
leapaiSamoalla syntynyt, Australiassa asuva Alex Leapai, 34, sen sijaan päätyi Klitshkon haastajaksi täysin yllättäen ja odottamatta. Hän nimittäin järjesti jättiyllätyksen marraskuussa 2013 voittamalla Klitshkon ykköshaastajaksi nimetyn Denis Boitsovin. Aiemmin jokseenkin tuntematon Leapai nousi voitollaan WBO:n ranking-listan kahdeksannelta sijalta suoraan ykköshaastajaksi.
Boxing Night: Klitshkon titteliottelu suorana MTV Katsomossa lauantaina 26.4. klo 22-01
Illan ottelut (muutokset mahdollisia):

  • 22.00 Sherman Williams (Bahama) vs. Joe Parker (Uusi-Seelanti)
  • 22.50 Oleksandr Usyk (Ukraina) vs. Danie Venter (Etelä-Afrikka)
  • 00.05 Vladimir Klitshko (Ukraina) vs. Alex Leapai (Australia)

Selostus: Jani Rajalin
Kommentointi: Risto Meronen
Boxing Night on katsottavissa osana MTV Katsomon MTV Total Sport -tilausta tai sen voi ostaa erillisenä Pay Per View -tuotteena. Lähetyksen voi katsoa tietokoneen lisäksi mobiililaitteilla tai Samsung SmartTV:n MTV Katsomo -sovelluksen kautta.
Lähetys nähdään uusintana MTV Total -kanavapaketin MTV Sport 1 -kanavalla 27.4. klo 20.15 ja MTV Sport 2 -kanavalla 28.4. klo 16.00.