KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Elokuva-arvio: La La Land

Valtavan määrän erilaisia palkintoja ja palkintoehdokkuuksia kerännyt La La Land on piristävä poikkeus nykyisessä elokuvatarjonnassa.

Elokuvamusikaalien kulta-aikaa elettiin äänielokuvan yleistymisestä lähtien 1950-luvulle asti. Sen jälkeen niitä on nähty harvemmin, mutta nykyhetkeen sijoittuva La La Land tekee kunniaa klassisille Hollywood-musikaaleille, jossa tarinaa syvennetään laulu- ja tanssinumeroilla.

Warnerin elokuvastudion kahvilassa työskentelevä Mia (Emma Stone) käy koekuvauksissa ja ponnistelee epätoivoisesti näyttelijän uransa eteen. Vapaa-aika kuluu kämppisten kanssa juhliessa. Eräänä iltana hän kohtaa elämäänsä kyllästyneen jazz-pianistin.

Kunnianhimoinen jazz-muusikko Sebastian (Ryan Gosling) työskentelee ravintolapianistina, mutta turhautuu soittamaan ravintoloitsijan vaatimia tunnettuja kappaleita. Sen jälkeen Sebastian pestautuu 1980-luvun hittejä soittavaan bilebändiin.

Yksityiskeikalla Sebastian tutustuu Miaan ja kaksikon rakkaustarina saa alkunsa, jossa molemmat tavoittelevat unelmiaan. Los Angelesin viihdetaiteilijoiden päivittäistä elämää kuvaava koskettava ja viihdyttävä elokuva vie katsojan särkyneiden sydänten ja tuhoutuneiden unelmien kaupungin kulisseihin.

Edellisestä parin vuoden takaisesta Whiplash-elokuvastaan Oscar-ehdokkuuden saanut ohjaaja ja käsikirjoittaja Damien Chazelle onnistuu hienosti kuvaamaan Hollywoodin viihdebisneksen sisäpiiriä valtavirtayleisöä kiinnostavalla tavalla. Elokuvasta on muun muassa löydettävissä kritiikkiä nykyiselle elokuvateollisuudelle.

Ensi-ilta: 13.01.2017
Ikäraja: Sallittu
Pituus: 128 min.
Ohjaus: Damien Chazelle
Käsikirjoitus: Damien Chazelle
Näyttelijät: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, John Legend

Kuvat: Dale Robinette

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON