KESÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 200€ asti + 50 ilmaiskierrosta Starburstiin
  • Toisen talletuksen tuplana 200€ asti + 75 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin
  • Kolmannen talletuksen tuplana 200€ asti + 125 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Scifi-fanien märkä uni toteutui – onko näin upeaa traileria nähtykään?

Ranskalainen ohjaaja Luc Besson kertoo olleensa jo 10-vuotiaasta saakka Valerian ja Laureline -sarjakuvakirjojen suuri fani. Toimintaelokuvilla Tyttö nimeltä Nikita ja Leon läpimurtonsa tehnyt Besson on myös ohjannut visuaalisesti näyttävät scifi-elokuvat The Fifth Element ja Lucy.

Nyt Bessonin ikiaikainen haave on toteutunut, kun hän sai kunnian tuoda sarjakuvamaailman kuuluisimman aika-agenttikaksikon seikkailut valkokankaalle. Ja millä tavalla hän sen tekeekään!

Valerian and the City of a Thousand Planets -elokuva saa ensi-iltansa 2017 heinäkuussa. Elokuvan ensimmäinen teaser traileri julkaistiin samana päivänä kuin sarjakuvan ensimmäinen kirja 49 vuotta sitten. Beatlesin kappaleella ”Because” tunnelmoiva traileri on sellaista visuaalista tykistystä, että moista ei varmastikaan ole ennen nähty. Ei siis ihme, että scifi-fanit ympäri maailman hehkuttavat tulevaa elokuvaa ja traileria katsottiin ensimmäisten 18 tunnin aikana yli 4,3 miljoonaa kertaa.

Elokuvassa Valeriania esittää Dane DeHaan ja Laurelinea Cara Delevigne. Ajassa matkustavan agenttikaksikon seikkailu alkaa intergalaktisesta Alpha-kaupungista, jota asuttavat universumin eri kolkista lähtöisin olevat tuhannet lajit. Kaksikon tehtävä on haastava, sillä kaupungin 17 miljoonan asukkaan sisimmässä kytee uhka, joka asettaa koko rotumme suureen vaaraan.

Muissa rooleissa nähdään mm. Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock ja Kris Wu.

Katso alta innostusta nostattava ja visuaalista scifi-ilotulitusta säästelemätön maistiaistraileri!

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN