KESÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 200€ asti + 50 ilmaiskierrosta Starburstiin
  • Toisen talletuksen tuplana 200€ asti + 75 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin
  • Kolmannen talletuksen tuplana 200€ asti + 125 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

James Bond räjäytti Guinness World Records -ennätyksen!

Katsojaennätysten rikkomisen lisäksi uusin Bond-elokuva 007 Spectre on rikkonut nyt myös maailmanennätyksen elokuvastunttien osalta. Guinness World Records on myöntänyt elokuvalle tittelin historian suurimmasta elokuvaräjäytyksestä. Ennätys julkistettiin lehdistötilaisuudessa Pekingissä.

Tuottaja Barbara Broccoli sekä elokuvatähdet Daniel Craig ja Léa Seydoux – jotka ovat mukana kyseisessä kohtauksessa – ottivat ennätyssertifikaatin vastaan sen virallisen haltijan, Oscar®-palkitun Chris Corbouldin sijaan. Corbould vastaa Spectren erikoisefekteistä.

Valtava räjäytys kuvattiin elokuvan ratkaisevaan kohtaukseen kesäkuun 29. päivä 2015 Marokon Erfoudissa. Räjäytykseen käytettiin 8418 litraa polttoainetta ja 33 kg räjähteitä.

– On mahtavaa, että Chris Corbould sai Guinnesilta tunnustuksen uskomattoman hienosta työstään Spectressä, kommentoivat Spectren tuottajat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli.

– James Bond -elokuvat ovat synonyymejä elokuvallisten rajojen rikkomiselle. Tuorein elokuva, Spectre, on taas saanut elokuvayleisöt otteeseensa ympäri maailman, ja se on varmasti osin ilmiömäisten stunttien ansiota. Tuo kohtaus, jossa elokuvahistorian  suurin räjäytys nähdään, jää elämään Bond-elokuvien hienoimpien kohtausten joukkoon, Guinnesin maailmanennätysten päätoimittaja Craig Glenday lisäsi.

http://www.filmikamari.fi/pressit/uploads/image/SPECTRE_GWR_presentation_Beijing_November_101.JPG

Spectren maailman suurin elokuvaräjäytys tullaan sisällyttämään Guinness World Records 2017 -kirjaan, sillä vuoden 2016 painos on jo painettu.

Lisää infoa  007 Spectrestä:  www.007spectre.fi

007 Spectren ohjasi Sam Mendes, kuten edellisen 007 Skyfall -elokuvankin. Daniel Craig nähdään James Bondina nyt neljättä kertaa. 007 Spectren tuottivat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli, käsikirjoituksesta vastasivat John Logan, Neal Purvis ja Robert Wade. Elokuvan tunnusbiisin, ”Writing’s On The Wall”, esittää Grammy-voittaja Sam Smith.

Katso alta video hurjasta ennätysräjäytyksestä!

Kuvat: Francois Duhamel, Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN