Sara Sieppi avautuu kokemastaan yksinäisyydestä korona-ajan keskellä – ”Laittanut miettimään elämää”

Somepersoona ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi avautuu Instagram-tilillään kadehtivansa niitä perheitä, jotka saavat viettää aikaa yhdessä koronaviruskriisin keskellä. Yksineläjänä Sara myöntää kokeneensa olonsa yksinäiseksi viime päivien kotikaranteenin keskellä.

– Kotipäivä vol jotain. Oon ehkä vähän salaa ollut kateellinen niille perheille, jotka viettävät tällä hetkellä paljon aikaa yhdessä. Näin yksineläjänä tämä erikoinen ajanjakso on laittanut myös mut miettimään elämää. Kun yhtäkkiä sun elämästä riisutaankin kaikki se sosiaalinen verkosto (onneksi meillä on silti puhelimet), eikä kotona ole ketään, tulee kieltämättä aika yksinäinen fiilis – valehtelisin, jos yrittäisin väittää jotain muuta, Sieppi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Kotipäivä vol jotain. Oon ehkä vähän salaa ollut kateellinen niille perheille, jotka viettävät tällä hetkellä paljon aikaa yhdessä. Näin yksineläjänä tämä erikoinen ajanjakso on laittanut myös mut miettimään elämää. Kun yhtäkkiä sun elämästä riisutaankin kaikki se sosiaalinen verkosto(onneksi meillä on silti puhelimet❤️), eikä kotona ole ketään, tulee kieltämättä aika yksinäinen fiilis – valehtelisin, jos yrittäisin väittää jotain muuta. En ole tuntenut olevani yksinäinen aikaisemmin, päinvastoin. Ja kun olen ollut yksin, olen nauttinut siitä. VieläKIN enemmän osaa arvostaa niitä tärkeitä ja rakkaita ystäviä täällä Stadissa ja sitä, kuinka korvaamaton tukiverkosto mulla on pohjoisessa. Vaikka teillä voikin olla tällä hetkellä täysi kaaos kotona, lapset itkevät, tekemistä täytyy keksiä koko ajan, tiskivuoret hipovat kattoja ja seesteinen rauha oli ehkä viime vuoden juttu(jos silloinkaan) – teillä on toisenne, koko ajan.❤️ Yksineläjät, muistetaan kaikesta huolimatta pysytellä kotona mahdollisimman paljon. Kavereiden viini-illat kyllä odottelee tulevaisuudessakin. Nyt mennään cokiksen voimalla ja niitä frendien läppiä voi lukea vitsikirjoistakin(kyllä, löysin tänään sellaisen mun kellarista – älkää kysykö miksi). Voimii.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hän muistuttaa, että vaikka lapsiperheiden arki voi tällä hetkellä tuntua ajoittain jopa kaoottiselta, ei perheelliset välttämättä tule ajatelleeksi, miltä tilanne tuntuu yksin asuvasta.

– Vaikka teillä voikin olla tällä hetkellä täysi kaaos kotona, lapset itkevät, tekemistä täytyy keksiä koko ajan, tiskivuoret hipovat kattoja ja seesteinen rauha oli ehkä viime vuoden juttu (jos silloinkaan) – teillä on toisenne, koko ajan, hän kiteyttää.

Sieppi myös tsemppaa postauksessaan kohtalontovereitaan ja painottaa tilanteen olevan väliaikainen.

– Yksineläjät, muistetaan kaikesta huolimatta pysytellä kotona mahdollisimman paljon. Kavereiden viini-illat kyllä odottelee tulevaisuudessakin.

Lue myös: Sara Sieppi tyrmää Balin luksuslomaa koskevat sugardaddy-vihjailut – paljastaa nyt reissun hintalapun

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!