Voita hotelli- ja lippupaketti kahdelle – keikalla Alex Kunnari!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti Miia Komi.
 
Bileet! Voit päästä valittusi kanssa bailaamaan kuin viimeistä päivää Alex Kunnarin tahdittamana Vantaan Tikkurilaan, kunhan vain tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta! Lisäksi pääsette vielä viettämään yönkin hotellissa!
KISS-radiokanavalla Electric Weekend -ohjelmaa juontavan Suomen menestyneimmän DJ-artistin Alex Kunnarin huippusuosittu Electric Retro Tour 2018 saapuu perjantaina 9.2. viihderavintola Tulisuudelmaan.
Electric Retro Tour tarjoilee nimensä mukaisesti suurimmat ”retrot” ja isoimmat dance-kappaleet aina 90-luvulta tähän päivään saakka. Setissä kuullaan niin Alexin omaa tuotantoa kuin suurimpia hittejä Armin van Buurenin, DJ Sashin, Daft Punkin, Faithlesin, Prodigyn, Pendulumin, Scooterin sekä Tieston kaltaisilta legendaarisilta artisteilta.

Alex Kunnarilla on esiintymisiä pelkästään Ibizan klubisaarella takana jo yli 300. Vuonna 2014 Kunnari esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina koko kesäkauden ajan moneen kertaan maailman parhaaksi klubiksi valitulla Space-klubilla, sekä kahtena edellisenä vuonna 1970-luvusta asti toimineessa legendaarisessa Es Paradisissa. Kesän 2015 ajan Alex Kunnarin Colors-klubi järjestettiin maanantaisin Ibizan Eden -huippuyökerhossa.
Alex Kunnari on myös palkittu useita kertoja, muun muassa Discopress on valinnut hänet vuoden DJ:ksi vuonna 2009 ja YleX vuoden kotimaiseksi DJ-artistiksi 2012. City-lehti on valinnut Kunnarin parhaaksi DJ-artistiksi 2000-luvulla, ja “City of Sin” -kappale on ollut ehdolla Emma Gaalassa 2014.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Alex Kunnarin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta Alex Kunnarin musiikkivideot ”City of Sin” ja ”You and Me”.


Edellisen arvonnan voitti Kati Pohjolainen, joka lähtee perjantaina nauttimaan Reino Nordinin keikasta.
Kilpailun arvonta on tiistaina 6.2. ja viihdyttäjänä perjantaina 9.2. Alex Kunnarin Electric Retro Tour. Hotelliyöpyminen 9.2.-10.2.2018.
Voit voittaa ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja kilpailuistamme! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!