TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Voita hotelli- ja lippupaketti – keikalla Mikko Leppilampi Band!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus voittaa itsellesi ja valitsemallesi läheiselle ilmainen hotelli- ja lippupaketti Original Sokos Hotel Vantaalle Tikkurilaan sekä Mikko Leppilampi Bandin keikalle, kunhan tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Muun muassa televisiosta, elokuvista ja musikaaleista tuttu Mikko Leppilampi on myös levyttänyt omaa musiikkia sekä juontanut suoraa lähetystä Eurovision laulukilpailuissa 100 miljoonan katsojan edessä. Mikko Leppilampi Bandin musiikkivalikoima kattaa niin swing-klassikoita kuin tämän päivän tuoreimpia pop-hittejä. Luvassa on ”vanhan liiton” Rat Pack -aikaista entertainer- ja crooner-kulttuurin mukaista illanviettoa.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Mikko Leppilampi Bandin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Edellisen arvonnan voitti Katja Luoma, joka lähtee perjantaina valittunsa kanssa E-Roticin keikalle.

Kilpailun arvonta on tiistaina 7.11. ja keikalla perjantaina 10.11. Mikko Leppilampi Band. Hotelliyöpyminen 10.11.-11.11.2017.

Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN
TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN