JOULUKUUN HUIPPUTARJOUS

Kun avaat pelitilin nyt, saat huimat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Voita hotelliyö kahdelle ja liput klassikkokeikalle: Matti ja Teppo & Kake Randelin

Ikivihreitä iskelmäklassikkoja, kuten ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Kaiken takana on nainen”, ”Näitä polkuja tallaan” ja ”Avaa hakas” kuullaan Vantaan Tikkurilassa 19.5., kun lavalle nousevat Matti ja Teppo & Kake Randelin! Nyt voit kaverisi kanssa päästä ilmaiseksi hotelliin ja nauttimaan kotimaisen iskelmän parhaista paloista, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Kahden hengen hotellipakettiin sisältyvät liput Matti ja Teppo & Kake Randelinin keikalle Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Edellisen arvonnan voitti Susanna Lahtinen, joka lähtee perjantaina nauttimaan Jukka Pojan letkeistä rytmeistä ja sitten yöksi hotelliin.

Kilpailun arvonta on tiistaina 16.5. ja keikalla perjantaina 19.5. Matti ja Teppo & Kake Randelin! Hotelliyöpyminen 19.5.-20.5.2017.

Voittaminen on mahdollista vain tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta! Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia