TÄNÄÄN ON TILIPÄIVÄ

Kun avaat pelitilin tänään, saat seuraavat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Voita lippu- ja hotellipaketti – keikalla Virve Rosti!

Iki-ihana Virve ”Vicky” Rosti ilahduttaa liveyleisöä Tikkurilassa 24.11., ja sinä voit olla läheisesi kanssa mukana keikalla voittamalla arvonnastamme ilmaisen lippu- ja hotellipaketin! Voit voittaa tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Kovaa ja korkealta laulavalla Vickyllä ikivihreitä hittejä riittää. Kukapa ei olisi kuullut esimerkiksi kappaleita ”Kun Chicago kuoli”, ”Tuolta saapuu Charlie Brown”, ”Oon voimissain”, ”Menolippu” ”Näinkö aina meille täällä käy” ja ”Sata salamaa”, jolla Vicky edusti Suomea Eurovision laulukilpailussa vuonna 1987.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Virve Rostin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Alla Vickyn upea euroviisuesitys ”Sata salamaa”.

Tässä Vicky Särkänniemellä vuonna 2015 kappaleella ”Oon voimissain”.

Vicky teki myös upeita tulkintoja muiden kotimaisten artistien kappaleista suositussa Vain elämää -sarjassa, kuten alla kuunneltavissa oleva Sannin kappale ”Jos mä oon oikee”.

Edellisen arvonnan voitti Sari Viuhkonen, joka lähtee perjantaina ystävänsä kanssa nauttimaan Neljä Ruusua -bändin keikasta.

Kilpailun arvonta on tiistaina 21.11. ja keikalla perjantaina 24.11. Virve Rosti. Hotelliyöpyminen 24.11.-25.11.2017.

Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia