PELAAMAAN KASINOLLE NYT

Avaa pelitili Nordicbetille heti ja saat:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Voita lippu- ja hotellipaketti – show’n tarjoilee Antti Tuisku!

Voiko tämä olla tottakaan? Kyllä voi ja ehkä juuri sinä olet se, joka vie läheisensä katsomaan Antti Tuiskun mahtavaa lavashow’ta.

Antti Tuisku on kiistatta yksi Suomen suurimmista kiintotähdistä, jonka fanit ovat erityisen innokkaita ja omistautuneita idolilleen. Antin elämää suurempi karsima ja näyttävä lavashow odottavat sinua sekä valitsemaasi läheistä Tikkurilan Tulisuudelma-viihderavintolassa!

Haluatko päästä kokemaan lähietäisyydeltä Antti Tuiskun superhitit? Se voi hyvinkin onnistua, mutta ilmaisen lippu- ja hotellipaketin voi voittaa vain, jos tykkää Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Antti Tuiskun keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Tässä maistiaisia Antti Tuiskun virittämästä tunnelmasta, superhitit ”Keinutaan feat. VilleGalle” ja ”Peto on irti”, olkaa niin hyvät!

Ja tästä valmistautumaan yhteislauluun megahitti ”Rahan takii” tahtiin!

Edellisen arvonnan voitti Jari Metsäranta, joka vie perjantaina mielitiettynsä Olli Lindholmin luotsaaman Yön keikalle.

Kilpailun arvonta on tiistaina 17.10. ja keikalla perjantaina 20.10. Yö. Hotelliyöpyminen 20.10.-21.10.2017.

Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia