KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Näistä piirteistä tunnistat huonon esimiehen

Monella aikuisella on varmasti kokemusta huonosta esimiehestä. Esimies on parhaimillaan työpaikan pelastus, huonoimillaan syy työntekijän irtisanoutumiseen.

Verkkosivusto Salary.com listasi huonon esimiehen piirteitä, joista tunnistat onko esimiehesi tehtäviensä tasalla.

Ryhmätyötaidon puute

Esimiehen on pystyttävä toimimaan tiimissä ja johtamaan ryhmäänsä. Kuoreensa vetäytynyt pomo ei pysty olemaan hyvä esimies eikä hyvä esimerkki muille. Inspiroiva ryhmä takaa paremmat työtulokset.

Ei pysty näkemään ihmistä ihmisenä

Ihminen ei ole kone. Hyvä esimies tunnistaa alaistensa heikkoudet ja vahvuudet sekä pystyy puhumaan henkilöiden kanssa muutakin kuin pinnallista jutustelua. Jokainen ihminen on persoona, jolla voi olla hyvä tai huono elämäntilanne. Näistä esimiehen olisi hyvä olla perillä.

Ei myönnä virheitään

Hyvä esimies pystyy myöntämään, kun on väärässä. On turha asettua asemansa taakse ja ajatella, että on enemmän kuin muut. Esimies on tiiminsä jäsen ja myöskin erehtyväinen.

Odottaa kaikkien olevan kuin hän itse

Jokaisella on omat työtapansa, jotka voivat olla yhtä tehokkaita kuin esimiehen vastaavat. Hyvä esimies tunnistaa hyvät työskentelytavat eikä odota kaikkien tekevän samalla lailla kuin hän itse tekee. Oppiminen on työpaikalla molemminpuolista – esimieskin voi oppia alaiseltaan.

Liialliset odotukset

Tulospaine on monessa yrityksessä kova ja vaatimukset johtoportaalta voivat olla epäinhimillisiä. Esimiehen on tunnistettava, milloin odotuksia ei pystytä toteuttamaan, ja oltava kykeneväinen huomaamaan henkilökuntansa jaksamisen rajat.

Lähde: Salary

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA