KESÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 200€ asti + 50 ilmaiskierrosta Starburstiin
  • Toisen talletuksen tuplana 200€ asti + 75 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin
  • Kolmannen talletuksen tuplana 200€ asti + 125 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Tässäkö talven uusi hittilaji? Mäkiluistelu!

Mäkeä lasketaan talvisin monenmoisilla välineillä, kuten suksilla, lumilaudalla, pulkalla, kelkalla ja vaikkapa liukurilla. Lumilaudan jälkeen ei ole noussut esille kovinkaan montaa uutta ja suosittua välinettä laskea lumista mäkeä, vaan nytpä on. Miltä nimittäin kuulostaisi luistella mäkeä alas?

Perinteisillä luistimilla lumisen mäen laskeminen olisi mahdotonta, mutta uusi keksintö nimeltään Snowfeet (lumijalat) on yksinkertainen sandaalaeilta näyttävä kenkien jalus, jonka avulla hurjapäät saavat mäkeen aivan uudenlaista lisäjännitystä.

25 miljoonaa katselukertaa saaneella videolla esitellään, miten monomaisesti kiinnitettävä Snowfeet toimii mäessä. Hyvin näyttää sujuvan, mutta tällaisilla liukkailla ”lumikengillä” laskettelu varmasti vaatii paljon taitoa ja harjoittelua, varsinkin kun niiden kanssa ei käytetä sauvoja eikä muitakaan apuvälineitä.

Snowfeet on noussut niin suosituksi tuotteeksi, että valmistaja on myynyt sen loppuun. Kun näitä lasketteluun tarkoitettuja ”lumijalkoja” jälleen tulee saataville, uskaltaisitko sinä mennä luistelemaan alamäkeen ne jalassa?

Lähde: AskMen

Kuva: Facebook

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA