TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Vanhemmat jakavat pelottavimpia muistoja lapsista – 4 tarinaa hurjista hetkistä

Vanhemmuus voi toisinaan olla hyvinkin hankalaa, varsinkin kun lapset hiipivät pois vanhempien valvovan silmän alta.

Nyt vanhemmat ovat jakaneet pelottavia tarinoita, joissa lapset ovat tehneet jotain mitä eivät saisi. Ensimmäisessä perheenäiti koki kauhun hetkiä keittiössä.

– Poikani ovat pituudeltaan noin rintaani asti. Olin keittiössä pesemässä astioita ja kun katsoin ulos, niin huomasin lasteni juttelevan miehelle valkoisessa pakettiautossa. Yritin pysyä rauhallisena ja kutsuin pojat takaisin taloon ja kysyin, mitä he tekivät. Mies oli kuulemma hukannut koiranpennun ja pyysi apua sen löytämiseen. Aivan kuin kaikissa varoituskirjoissa! Sen jälkeen pidimme heti keskustelun vieraista ihmisistä ja heille puhumisesta.

Toinen huolestunut äiti kertoi uima-allaskokemuksestaan.

– Kun lapseni oli noin 6-vuotias, olimme uima-allasjuhlissa. Hän ei osannut uida ja pidimme tiukan keskustelun, että hän pysyisi siinä kohtaa, jossa jalat osuvat pohjaan vedessä. Muutaman minuutin oltuamme altaaassa, hän loikkasi suuren uimalelun kanssa uima-altaan keskelle, jossa oli syvää. Hän tipahti lelun päältä ja joutui sen alle. Menin paniikkiin ja hyppäsin vaatteet päällä hänen luokseen ja sain vedettyä pois. Jos en olisi seurannut kokoajan lastani, en varmasti olisi tajunnut tilannetta, koska kukaan muu aikuinen ei huomannut sitä. Onneksi selvisimme pelkällä säikähdyksellä.

Kolmas äiti jakoi miehensä lapsuudentarinan.

– Kun mieheni oli lapsi, noin kahdeksanvuotias, hän hengaili ystävänsä kanssa farmi- ja metsäalueella. Hän oli liikkeellä ilman kenkiä ja astui eläinloukkuun. Se leikkasi melkein koko isovarpaan pois. Eikä siinä vielä kaikki. Kun mieheni oli noin kaksikymppinen, hän työskenteli ravintolassa. Oli sulkemisaika ja hän oli puhdistamassa rasvalaatikkoa. Joku idiootti työtoveri päätti, että olisi hauskaa suihkuttaa vettä lattialle… No, mieheni käveli huoneeseen tulikuuma rasvalaatikko kädessään ja liukastui. Rasvat lensivät kaikkialle hänen iholleen. Hän sai palohaavoja ja kävi todellinen tuuri, ettei hän näytä Freddy Kruegerilta. Nyt minulla on oma lapsi ja pelkään jatkuvasti, että hänelle tapahtuu jotain.

Neljäs äiti kertoi tehosekoittimesta.

– Hänen (tytär) sormensa jäivät jumiin tehosekoittimeni pohjaan kun siihen oli kytketty virta. Mielestäni virtakytkin oli pois päältä, joten hän ei olisi pystynyt laittamaan sitä päälle, mutta en ole koskaan repäissyt laitetta irti seinästä niin nopeasti kuin silloin. Luulin, että osa seinää irtoaisi mukana. Selvisimme onneksi pelkällä säikähdyksellä. Nykyään pidän aina omaa kehoani sekoittimen ja lapseni välissä, jotta hän ei ylety sitä sörkkimään. Olen myös selittänyt, että se voi repiä hänen sormensa kappaleiksi, joten luulen, että hän pelästyi eikä tee enää niin.

Lähde: MinQ

TÄSTÄ 10€ ILMAINEN VETO MESTARIEN LIIGAAN
TÄSTÄ ILMAISVETO MESTARIEN LIIGAAN