VOITA MATKA MM-FINAALIIN

Kun liityt Nordicbetin asiakkaaksi, voit voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Osallistu näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta ja saat ensimmäisen talletuksen tuplana 100€ asti. Näin esimerkiksi 20€ talletuksella saat heti 40€ pelirahaa.
3. Mene välilehteen “promot”, valitse ”Voita matka jääkiekon MM-kisoihin” ja klikkaa OSALLISTU

Kemopetrol – A Song & A Reason

Kemopetrol - A Song & a reason

Kemopetrol - A Song & a reason

Tässä on yksi vuoden odotetuimpia kotimaisia albumeita. Kemopetrol, ja erityisesti Laura Närhi ovat kuuluneet jo pitkään Suomen seuratuimpiin esiintyjiin. Kemopetrolin viettäessä taukoa Laura on sooloillut, ja muut yhtyeen jäsenet ovat keskittyneet omiin projekteihinsa. Tämän ohella on selkeästi suunniteltu ja valmisteltu uutta Kemopetrol-albumia. Materiaalia on työstetty perinpohjaisesti, ja Laura Närhen kuulas ääni saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä. Parhaimmillaan albumissa tuntuu vahva vaikutus Brittiläisen

elektopopin suurilta nimiltä, kuten esimerkiksi Massive Attackilta. Kemopetroliin helposti yhdistettävissä oleva alakuloisuus on läsnä ja albumi toimiikin parhaiten sadepäivän soundtrackina. Löytyy levyltä vihaisempaakin puristusta, sillä esimerkiksi albumin 4. raita Changing lanes on räväkkä ja nopeahko poppipuristus.

A song & a reason on Kemopetrolin ystäville pakollinen hankinta, mutta myös asiaan perehtymätön löytää albumista uuden tumman ja hiukan kieroutuneen ystävän.

Kohoraita: Changing lanes

CD:t: 4,5

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA