1000€ TERVETULIAISBONUS

Avaa pelitili Betsafelle ja saat seuraavat huippuedut:

  • 1000€ arvosta bonusrahaa
  • 60 vapaapeliä Gonzos Questiin

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Cheek-fani, nyt on mahdollisuus tehdä rahaa – mikä biisi on jäähyväiskeikan viimeinen?

Suomalainen viihdemaailma koki viime viikolla aikamoisen täräyksen, kun Cheek kertoi päätöksestään lopettaa uransa. Cheekin (ainakin toistaiseksi) viimeinen keikka tullaan kuulemaan hänen kotikaupungissaan Lahdessa 25.8.2018. Tiedossa on siis pitkät jäähyväiset.

Cheek-faneilla on mahdollisuus luoda lisäjännitystä tunteikkaaseen iltaan, sillä vedonlyöntiyhtiö Betsson on avannut veikkauskertoimet siitä, millä kappaleella Jare Tiihonen aloittaa ja lopettaa jäähyväiskeikkansa.

Betsson arvelee, että tuhkimotarina umpeutuu kappaleella ”Valot sammuu”, joka puhutti jo Alpha Omega -levyn ilmestyessä: Pessimistisimmät fanit tulkitsivat tuon kappaleen sanojen tarkoittavan, että ”tämä oli tässä” – ja oikeassahan he olivat.

”Valot sammuu” -kappaleen kerroin on 2,00. Toinen luonnekas vaihtoehto lienee mahtipontinen julistus ”Timantit on ikuisia” kertoimella 2,50.

”Timantit on ikuisia” on ehdolla myös avausbiisivedossa kertoimella 8,00. Todennäköisimpänä keikka-avauksena Betsson pitää kuitenkin ”Sokka irti” -kappaletta kertoimella 1,25.

Kertoimet kaikkiin biisivaihtoehtoihin sekä lisää pohdintaa Cheekin urasta osoitteessa Betsson.com!

TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
EKA TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN