14-vuotiaan mallin uskottiin kuolleen uupumukseen – nyt epäilläänkin murhaa

Teini-ikäinen venäläismalli Vlada Dzyuba menehtyi kolme kuukautta kestäneellä työmatkalla Kiinassa lokakuussa. Hänen uskottiin menehtyneen uupumukseen, mutta nyt on ilmennyt, että kysymyksessä saattoikin olla murha.
Dzyuban sairastuessa häntä ei viety lääkäriin, vaan häntä kehotettiin palaamaan Shangaihin, minne oli 300 kilometria matkaa keikkapaikalta. Tytön tila paheni nopeasti ja hänelle nousi 39 asteen kuume. Hänet kuljetettiin sairaalaan, missä hän menehtyi.
Tapauksen johdosta mallialaan kohdistui paljon kritiikkiä, ja monet ihmettelivät, miksi 14-vuotias tyttö oli tehnyt niin pitkiä työpäiviä. Viime kuussa Venäjän federaation tutkintakomitea avasi tytön kuoleman johdosta rikostutkinnan. Epäilyt heräsivät, ettei Dzyuba menehtynytkään uupumukseen, vaan tuli kilpailijansa murhaamaksi.
Tyttöä hoitaneet lääkärit kertoivat hänen kärsineen verenmyrkykyksestä, joka oli vahingoittanut hänen elimiään. Tytön ruumis lennätettiin Venäjälle, ja ruumiinavausraportin mukaan hänessä oli merkkejä salaperäisestä ”biologisesta myrkystä”. Myrkyn alkuperästä ei kuitenkaan ole tietoa, ja sen uskotaan voivan olla peräisin hyönteisenpuremasta, elintarvikkeesta tai tahallisesta myrkytyksestä.
Lähde: Unilad


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.