Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajat keskustelivat maaliskuun ensimmäisellä viikolla Helsingin Hartwall Arenan nimimuutoksesta. Studiossa heräsi myös ajatus siitä, että jonnekin päin Suomea olisi hieno saada oma Aamulypsy Areena.

Vitsistä lähtenyt keskustelu eskaloitui pian, sillä Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen tarttui juontajapoppoon ajatukseen ja Kiuruveden jäähalli nimetään pian virallisesti Aamulypsy Areenaksi.

Suomipopin Instagram-tilillä julkaistiin asiasta myös video, jossa Aamulypsyn Juuso Mäkilähde ja Tuukka Ritokoski keskustelivat asiasta Kiuruveden kaupunginjohtajan kanssa.

– Kyltti on melkein jo valmis. Ei odotella kuin teidän tuloa tänne, niin silloin päästään seremonia pitämään ja jäähallin nimi muuttuu Aamulypsy Areenaksi, Rusanen kertoi.

Pohjois-Savossa sijaitsevalle reilun 7000 asukkaan Kiuruvedelle jäähallin nimeäminen on iso juttu. Rusasen mukaan se on merkittävä asia koko maailmalle.

– Kyllä tämä on niin merkittävä asia Kiuruvedelle ja koko maailmalle, että kyllähän tähän täytyy niin sanotusti paukkuja pistää, Rusanen kuvaili tuntemuksiaan.

Tulevana lauantaina 12. maaliskuuta ainakin Mäkilähde ja Ritokoski aikovat osallistua jäähallin uudelleen nimeämiseen Kiuruvedellä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Anni Hautala jäi jälleen äitiyslomalle – fanit ikävöivät jo nyt: ”Onneksi on some”

Jaajo Linnonmaa jäi Aamulypsy-ohjelmasta isyysvapaalle – siivotun työpisteen yksityiskohta herättää huvitusta: ”Kaipaamaan jäävät ”aikuiset” lapsesi!”