Sosiaalisessa mediassa jaetaan hauskaa ajatusleikkiä, jossa pohditaan mikä tekee miehestä ”äijän” ja mikä hyvin samanlainen asia saisi aikaan päinvastaisen reaktion. Millainen ehdotus on ”äijämeininkiä” ja mikä muuttaisi saman asian ”homosteluksi?”
Alla teksti. Miten sinä reagoisit näihin ehdotuksiin?
”Semmosta oon miettinyt, että jos ehdotan jollekin kaverille että mentäistkö saunaan, niin se on ihan ok ja normaalia. Käydään siis suihkussa ja istutaan löylyssä olutta hörppien. Mutta jos en jaksakaan lämmittää saunaa ja ehdotan vaan että käytäiskö yhdessä suihkussa, niin se on ihan homoa?!? Vaikka käytännössä sama homma, yhdessä saunakeikallakin ollaan suihkussa… Kokeilkaapa joskus miehet (tai naiset) ehdottaa jollekin kaverille suihkussa käymistä saunan sijaan, niin huomaatte kuinka erilailla jengi reagoi…
Ja sama homma näiden paljujen & huljujen kanssa; äijät istuu lämpimässä vedessä lonksua hörppien ja ollaan niiiiin äijää; vaan ehdotapa että mennäänkö kylpyyn? Niin on taas homoa, vaikka olis lonksut tarjolla… Ja käytännössä sama homma, lämpimässä vedessä lillutaan samassa kipossa… Eikä yhtään auta vaikka olis laventelin tuoksuista kylpyöljyä, pahentaa vain asetelmaa…”