3-vuotiaasta tyttärestään kuvan ottanut äiti piti tilannetta niin hauskana, että aikoi lähettää kuvan miehelleen, mutta tuli toisiin ajatuksiin kuultuaan mitä tyttö oli tekemässä.
Yhdysvaltain Michiganissa asuva Stacey Wehrman Freeley otti kuvan tytöstä, kun tämä seisoi vessanpöntön reunalla ja otti kädellään tukea vessan seinästä. Tilanne näytti siltä, että tyttö puuhasi jotain hauskaa tasapainoiluleikkiä. Ennen kuin äiti lähetti kuvan, hän kysyi tytöltä mitä tämä oli tekemässä ja musertui kuultuaan tytön vastauksen.

Tyttö kertoi harjoitelleensa päiväkodin turvatoimia, joihin ryhdytään, jos päiväkotiin tunkeutuu joku ulkopuolinen. Jos lapsi on hälytyksen aikana vessassa, hänen täytyy nousta vessanpöntön reunalle ja tasapainotella siinä, kunnes hälytys on ohi.
– Sillä hetkellä kaikki viattomuus, mitä ajattelin 3-vuotiaallani olevan, oli mennyttä, äiti kirjoitti Facebookiin.
– Poliitikot – katsokaa tätä. Tässä on teidän lapsenne, lapsenlapsenne, lapsenlapsenlapsenne ja tulevien sukupolvien lapset. He elävät ja kasvavat tässä maailmassa, joka perustuu teidän päätöksiinne. He ovat tuskin 3 ja he joutuvat piilottelemaan itseään vessassa seisomalla pöntön reunalla. En tiedä kumpi on heille vaikeampaa, yrittää olla hiljaa pitkän aikaa, vai yrittää säilyttää tasapaino ilman että jalka luiskahtaa oven alareunan alle?
Äiti myös peräänkuuluttaa tiukempaa asekontrollia ja yhtenäistä toimintaa meiltä kaikilta, jos emme halua että lapsemme joutuvat seisomaan vessanpöntön reunalla.
Yhdysvalloissa on tapahtunut useita verisiä joukkoampumisia mm. kouluissa, elokuvateatterissa ja viimeksi floridalaisessa yökerhossa. Yksi järkyttävimmistä lapsiin kohdistuneista ampumisista tapahtui Connecticutissa vuonna 2012, kun 20-vuotias mies hyökkäsi peruskouluun, jossa hän ampui kuoliaaksi 20 6-7-vuotiasta lasta ja kuusi koulun henkilökuntaan kuulunutta aikuista.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209969488217724&set=a.1160473895944.2024478.1350700933&type=3&theater
Lähde: Mirror