Jussi Parviainen hyökkää eilisessä blogissaan Jutta Gustafsbergiä ja Tiina Jylhää vastaan. Osansa saa myös Antti Kurhinen, entinen BB-asukki, joka on viimeaikoina yhdistetty Saana Parviaiseen. Pari on mm. käynyt treffeillä, joista Saana kirjoitti blogipäivityksen ihastuneeseen sävyyn.
Jussi antaa palaa, kuten aina, eikä sanoissaan säästele. Hän syyttää Anttia mm. huumekauppiaaksi ja väittää tämän elävän Venäjältä tuodun viinan ja tupakan myynnillä. Lisäksi Parviainen väittää Antin saavan asumistukea ja ”sosiaalitukea” samalla kun tämä vuokraa asuntoaan venäläisille kavereilleen asuen itse vanhempiensa luona.
Iltalehti oli tavoittanut Kurhisen eilen Virosta puhelimitse kommentoimaan asiaa ja tämä kertoi tekevänsä rikosilmoituksen Jussista. ”Siellä blogissa on vaikka mitä törkeitä valheita ja mustamaalausta. Jussi kirjoittaa muun muassa minun olevan huumediileri ja vetäneen heroiinia Glo-hotellissa, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Aion tehdä rikosilmoituksen, asianajajani hoitaa nyt tätä asiaa”, Kurhinen kertoo.
Jussin blogi on luettavissa täällä.
Saanan kuvaus treffeistä täältä.
Iltalehden haastatteluun tästä linkistä.

Antti Kurhinen meni BB-talossa naimisiin Henna Kalinaisen kanssa vuonna 2009. Suhde päättyi myöhemmin eroon.

Lähteet IL, Jussin blogi, Saanan elämää