Muusikko ja suosikkijuontaja Axl Smith on aloittanut Philipsin male grooming -tuotekategorian kasvona. Philipsin parranajo- ja trimmaustuotteiden valikoima on laaja ja sopivat välineet löytyvät jokaisen partatyylin ylläpitoon. Näin Movemberin alkaessa moni mies kaipaa erityisesti apua viiksien pitämiseen tyylikkäinä ja parran päivittäiseen ajamiseen.
– Saan omaan tyyliini jatkuvasti inspiraatiota erityisesti musiikkimaailmasta ja matkustamisen kautta. Olisi tylsää näyttää aina samalta. Kannustan kaikkia kokeilemaan erilaisia tyylejä! Arvostan parranajotuotteissa helppoutta ja monipuolisuutta. Elämäntyylini on hektinen ja olen aina tien päällä. Olen jo pitkään käyttänyt Philipsin partakoneita, joten yhteistyön aloittaminen oli luontevaa, sanoo Axl Smith.

Axl Smith on tunnettu tyylitaiturina, joka kokeilee rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja. Vaikka Axlin tyyli voi vaikuttaa rennolta, on se yleensä tarkoin harkittu. Naamakarvoituksen osalta viimeistely on erityisen tärkeää. Tämä onnistuu Philipsin uudella lasertrimmerillä BeardTrimmer 9000. Laite auttaa saavuttamaan tarkan trimmaustuloksen laserohjaimen avulla. Ohjain näyttää juuri sen paikan, minne terä on menossa ja missä tavoiteltu linja menee.
– Lasertrimmeri on mielestäni trimmauksessa hyödyllisin keksintö pitkään aikaan. Sen avulla on helppo tehdä ammattimaista jälkeä kotona. Suosin partatyylissäni tiukkoja linjoja ja lasertrimmeri helpottaa niiden tekemistä nopeasti. Oikean kohdan osoittava laserohjain vähentää peilailun ja linjojen tasaisuuden mittailun määrää, toteaa Axl Smith.
Axl ja Philips kutsuvat nyt kaikki suomalaiset miehet mukaan kokeilemaan erilaisia partatyylejä. Esimerkkiä voi ottaa videoista, joissa Axl esittelee erilaisten partatyylien luomista Philipsin laitteilla. Axlin tyylivinkit löytyvät Facebookista. Nyt suomalaiset saavat äänestää videoiden perusteella suosikkityyliään ja voivat samalla osallistua kilpailuun, jonka palkintona on neljän hengen poikien viikonloppu Helsingissä. Palkinto toteutetaan yhteistyössä hotelli Klaus K:n ja Groom-parturiliikkeen kanssa.
Marraskuussa vietetään Suomessa jo ilmiöksi muodostunutta Movemberiä, jossa miehet voivat kerätä varoja eturauhas- ja kivessyövän vastaiseen työhön kasvattamalla viiksiään. Kampanjassa parta pitää ajaa päivittäin ja tämä onnistuu parhaiten Philipsin SensoTouch 3D -parranajokoneella. Monilla miehillä karvoitus lähtee Movemberin aikana käsistä ja kuukauden aikana ei kosketakaan trimmaustuotteisiin. Kaikkia Movemberiin osallistuvien miesten puolisoita varmasti helpottaa myös tieto siitä, että jouluun mennessä on mahdollista palauttaa miehen tyyli huolitelluksi. Jos mies edelleen joulun saapuessa antaa partansa rehottaa, voi ystävällinen trimmausmuistutus joululahjan muodossa olla paikallaan.
Kuva: Janne Mikkilä & Juha Kassila.