Jalkapallotähti David Beckham, 37 ja hänen vaimonsa Victoria Beckham, 38, yrittävät brittilehti Daily Starin tietojen mukaan saada viidettä lastaan alulle Lontoon olympialaisten aikana.
– He ovat hyvin isänmaallisia ja rakastavat sitä ajatusta, että Victoria tulisi raskaaksi, kun he ovat Lontoossa olympialaisten aikana. Varsinkin, kun samalla on kuningattaren 60-vuotiaan valtakauden juhlavuosi, Davidin ystävä paljasti lehdelle. Brittiläinen pari on alkanut odottaa neljää vanhempaa lastaan ollessaan ulkomailla, joten lähteen mukaan he toivovat, että viides lapsi saisi alkunsa Isossa-Britanniassa.
Beckhameiden Brooklyn-esikoispojan tiedetään saaneen nimensä siitä, että hän sai alkunsa Brooklynissa. – Victoria onkin vitsaillut, että jos hän todella tulee raskaaksi olympialaisten aikaan, lapsi nimetään Startfordiksi olympiastadionin sijainnin mukaan, lähde kertoo.
Daily Starin tietojen mukaan pari haluaa viidennen lapsen myös muista syistä – He ovat aina halunneet viisi lasta, jotta heidän perheessään olisi seitsemän jäsentä – se on heidän onnenlukunsa, parin sisäpiiristä kerrotaan. Seitsemän on ollut myös David Bechamin pelaajanumero Englannin ja Manchester Unitedin joukkueissa. Pari antoi myös tyttärensä toiseksi nimeksi Seven eli seitsemän.
– Victoria on kiinnostunut symboliikasta, eikä hän oel voinut olla huomaamatta, että myös olympiarenkaissa on viisi osaa. Ja tietenkin Spice Girlsissä on viisi jäsentä.
Beckhameilla on ennestään kolme poikaa Brooklyn (13), Romeo (10) ja Cruz (7) sekä 1-vuotias tytär Harper.
Lähde: IL