Beyonce ei ole tyytyväinen siihen, että räppäri/muotisuunnittelija Kanye West tapailee Kim Kardashiania. Asiaa hankaloittaa se, että Beyoncen mies Jay-Z suuntaa yhteiskiertueelle Kanyen kanssa, joten naisten saattaa olla vaikea välttää toisiaan.
Vielä eilen brittilehdistö kirkui Kimin ja tämän äidin suunnitelmista rahastaa Kanyen julkkisystävillä. Kardashianeilla on oma tv-ohjelma, joka kuvaa perheen elämää. Mikä olisi ollut mukavampi lisä ja katsojalukujen nostaja, kuin vaikka Beyoncen vierailu ohjelmassa? Nyt moiset suunnitelmat saavat kuitenkin jäädä haaveeksi, kun itse laulajatähti on kautta rantain nyrpistellyt nenäänsä Kardashianeille.
The Sun -lehden lähteen mukaan Beyonce on saanut konservatiivisen kasvatuksen, jonka vuoksi hän ei hyväksy Kimin 72-päivän avioliittoa, lukuisia miesystäviä saati pari vuotta sitten vuotanutta seksinauhoitusta.
Naisten täytyy kuitenkin sopia erimielisyytensä ennen Jay-Z:n ja Kanyen Watch The Throne -kiertuetta. Tai sitten hankkia paikalle omat bussinsa.