Ratinanniemen festivaaliareenalla Tampereella 23.-24.8.2013 järjestettävä ja aina loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest julkistaa nyt lähes 30 suomalaista artistia, jotka tuovat tapahtumaan koko kotimaisen hiphopin kärkikaartin. Aikaisemmin on jo vahvistettu maailman legendaarisimmaksi hiphop-ryhmäksi ylistetyn amerikkalaisen Wu-Tang Clan saapuminen juhlakiertueellaan Suomeen sekä myös Yhdysvaltain myyntilistojen ykköseksi yltäneen Mac Millerin kiinnitys festivaaleille.
PetriNygård_otsikkoBlockfestin avauspäivänä estradille nousevat mm. Raappana, Asa, Eevil Stöö & Dj Kridlokk, Brädi, Petri Nygård, Solonen & Kosola, Kemmuru, SMC Lähiörotat, Ruger Hauer sekä Juju. Yksi odotetuimpia perjantain esiintyjiä ovat Ruudolf & Karri Koira uuden erikoisshown kera, viime vuonna parivaljakko saapui lavalle Cadillacilla.
Jukka Poika_webLauantaita tähdittävät puolestaan tuore Emma-palkittu Jukka Poika, sooloileva Elastinen, Redrama, Mikael Gabriel, Stig, JVG ft. MäkGälis, Majuri, Gracias, Julma Henri & Roope K, Teflon Brothers ja Juno.
Blockfesteilla nähdään lauantaina myös huimassa nosteessa olevan Cheekin viimeinen esiintyminen ennen taukoa ja jäähallikeikkoja. Muistissa on vielä muutaman vuoden takainen tempaus, jossa Cheek jakoi seteleitä yleisön joukkoon tuulikoneen avustuksella. Esiintyjäkokonaisuutta täydennetään vielä myöhemmin muutamalla artistilla.
Blockfest-kaupunkifestivaali on ikärajaton, täysi-ikäisille on erilliset anniskelualueet. Palveluita on monipuolistettu entisestään, myynnissä on mm. rajoitettu määrä exclusive-lippuja, joihin kuuluu ruokailu Suomen ensimmäisen Top Chef -voittajan Akseli Herlevin suunnittelemassa buffetissa. Suuren kiinnostuksen johdosta VIP-liput ovat jo loppuunvarattuja, muut lippuvaihtoehdot ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.