http://youtu.be/tq8D-eS9FcU
Tanskalainen alusvaatevalmistaja CHANGE Lingerie ja supertähti Britney Spears ovat esitelleet New Yorkissa ensimmäisen yhteistyönä toteutetun alusvaatemallistonsa.
The Intimate Britney Spears -nimeä kantava poptähti Britney Spearsin ja tanskalaisen alusvaatevalmistaja CHANGE Lingerien yhteistyönä luoma uusi alusvaatemerkki on herättänyt suurta kansainvälistä kiinnostusta. Kyseessä ei nimittäin ole mikään tavanomainen yhteistyö, jossa tähti on alusasujen mainoskasvona, vaan osapuolten solmima 20-vuotinen sopimus, jonka mukaan Spears on mukana suunnittelemassa nimeään kantavaa mallistoa.
Ensimmäinen yhteistyönä syntynyt mallisto esiteltiin New Yorkin muotiviikoilla. Suomen CHANGE Lingerien ketjujohtaja Marjo Topi kertoo tunnelmia tilaisuudesta:
– Mallisto on todella naisellinen, upean näköinen ja erittäin laaja. Sillä on oma ajaton tyylinsä, joka mielestäni on tähän asti puuttunut Suomen markkinoilta. Uskon, että kokonaisuus – istuvuus, kokovalikoima, hinta ja design – on niin houkutteleva, että asiakkaamme ihastuvat näihin alusvaatteisiin.
CHANGE Lingerie on ollut yksi ainoita alusvaatebrändejä, joka kasvanut joka vuosi ja voittanut markkinaosuuksia. Myös Suomessa CHANGE Lingerie on vahvassa kasvussa, ja seuraavien vuosien aikana Suomessa avataan useita uusia myymälöitä. Britney Spears -yhteistyön myötä brändi on nyt ensi kertaa lähtenyt Yhdysvaltojen markkinoille.
Euroopan lanseeraustilaisuus Kööpenhaminassa
Britney Spears ja CHANGE Lingerie esittelevät The Intimate Britney Spears -malliston Euroopassa torstaina 25. syyskuuta. Euroopan lanseeraus on Kööpenhaminassa. Suomen ketjujohtaja Marjo Topin mukaan kyseessä on näyttävä iltatilaisuus:
– Haluamme tarjota upean show’n ja upeat juhlat, johon on kutsuttu median ja VIP-vieraiden lisäksi myös asiakkaitamme.
Myös suomalaisilla on mahdollisuus hankkia lippuja Kööpenhaminan tilaisuuteen täältä.
Valikoidut tuotteet tulevat myyntiin kaikkiin CHANGE Lingerie -liikkeisiin perjantaina 26. syyskuuta. Katso Suomen myymälät täältä.
Koko mallisto tulee myyntiin kansainväliseen verkkokauppaan IntimateBritneysSpears.com.