eLombardin tytäryhtiö online-huutokauppa eHuuto on saanut myyntiin Bryan Adamsin vuoden 1999 Euroopan kiertuetta koskevan kiertuemuistion. Muistio on kurkistus maailmanluokan tähden kiertueen kulisseihin, ja sen voidaan päätellä kuuluneen Adamsin silloiselle tuotantopäällikölle Valdis Daukstsille.
Kiertueen koko runko on hahmotettavissa muistion avulla. Se sisältää kaikki kiertuetta koskevat tiedot, kuten esiintymispaikat, yhteyshenkilöt, hotellit sekä muita pieniä huomautuksia kiertueeseen liittyen. Pehmeäkantinen kirja on toiminut kiertueen aikana sisäisenä tiedotusvälineenä, joka jaettiin kiertueen jäsenille. Mielenkiintoiseksi myyntiin tulleen kappaleen tekee tuotantopäällikön omat käsin kirjoittamat kommentit.
Kiertuemuistio päätyi eHuutoon asiakasmyynnin kautta, ja sen aitous on tarkistettu eLombardin asiantuntijoiden toimesta. ”Olemme olleet yhteydessä kiertueella mukana olleisiin henkilöihin, jotka ovat vahvistaneet muistion aitouden. Tämä autenttinen kirjallinen dokumentti voidaan nähdä tulevaisuuden antiikkina. Tarkkaa hinta-arviota on mahdotonta antaa, sillä hinnanmuodostukseen vaikuttavat monet tulevaisuuden tekijät. Maailmalla huutokaupoissa suuriin tähtiin liittyvä materiaali on hyvin suosittua keräilijöiden keskuudessa. Meillä Suomessa on tämän tyyppistä materiaalia vähän, siksi tämä nimenomainen kiertue-dokumentti on erityisen mielenkiintoinen”, kommentoi eLombardin spokesperson Maria Ekman-Kolari.
Kiertuemuistiolle saatetaan saada ulkomaalainen ostaja, sillä palvelu on yhdistetty kansainvälisiin huutokauppoihin, joissa on miljoonia arvoesineistä kiinnostuneita vierailijoita kuukausittain. eHuudon ostopalvelu avataan syksyn aikana. Lisätietoja: Maria Ekman-Kolari Operatiivinen johtaja eLombard Oyj p. 0400 577 965 [email protected]