Kuva: Jani Andersson / Paintball Sissos Oy


Paintball Bunkkeri on uusi sisäpelihalli, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Se avautuu Jätkäsaaren entiseen kappaletavaravarastoon, massiiviseen ”bunkkerirakennukseen”, josta suunnitellaan uutta liikunta- ja vapaa-ajantaloa.
Tarve kilpaharjoittelun mahdollistavalle ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvalle lämmitetylle hallille on ollut kova. Lähin vastaavan tasoinen halli löytyy Saksasta.
– Etsimme pitkään sopivaa hallitilaa ja nyt pääsimme sen toteuttamaan, toteaa tyytyväinen Jesper Toivola Sissos Paintball Oy:stä.
Halli on suunnattu kilpapelaajille, harrastajille ja erilaisille ryhmille. Hallissa on lähes täysimittainen, kilpailuvaatimukset täyttävä sisäpelikenttä tekonurmella, jonka koko on 45 x 30 m. Kentän lisäksi alueella on taukotilat, kioski ja paintball-varusteita myyvä kauppa. Pelikenttä on rajattu suojaverkolla, joten pelien katsominen onnistuu turvallisesti.
Suomen lyhyt kesä pontimena
Paintballia pelataan yleensä metsässä tai nurmikentällä. Suomen kesä on lyhyt, joten Sissos halusi mahdollistaa suositun lajin harrastamisen ja kilpaharjoittelun myös talvella. Kilpaa paintballia on pelattu Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Suomen Paintball-liiton järjestämä SM-liiga on yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä lajin kilpasarjoista.
Hallin avajaisia vietetään lauantaina 5.11.2011 avoimien pelien muodossa, jolloin halli on avoinna kaikille kiinnostuneille kello 11.00–15.30.