kendall-jones-
Kendall Jones on texasilainen 21-vuotias cheerleader, jonka julkaisemat metsästyskuvat ovat saaneet kerta toisensa jälkeen eläintensuojelijat raivoihinsa.
Ensimmäisen kerran Jones kohautti amerikkalaisia jo 14-vuotiaana, kun hän julkaisi iloisia poseerauskuvia ampumiensa afrikkalaisten villieläinten vieressä. Hän julisti ylpeänä olleensa nuorin tyttö, joka oli toteuttanut Big 5:n, eli tappanut viisi suurta afrikkalaista eläintä: sarvikuonon, elefantin, leijonan, leopardin ja puhvelin. Ensimmäisen näistä hän tappoi 13-vuotiaana. Tytön ilakoinnista nousi melkoinen kohu, mutta Jones viis veisasi muiden puheista ja puolusti oikeuttaan metsästää.
Toistaiseksi suurimman raivon Jones nostatti viime joulukuussa metsästämällä puuman, joka on Yhdysvalloissa uhanalainen ja suojeltu eläin. Koirien jahtaama puuma oli paennut luolaan, jolloin Jones ”keräsi rohkeutensa” ja ryömi eläimen perään. Hän ampui puuman lähietäisyydeltä 10mm Glock-pistoolilla.
Jones julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän poseerasi leveästi hymyillen verisen saaliinsa vieressä, pistooli kädessä. Kuvat nostattivat syvää raivoa Jonesia kohtaan. Häntä kutsuttiin lähes kaikilla mahdollisilla haukkumanimillä ja häntä kehotettiin tappamaan itsensä. Cheerleaderin metsästysintoa vastaan on jopa perustettu Facebook-ryhmä ”Pysäyttäkää Kendall Jones”.
Naisella on myös puolustajansa, jotka ovat perustaneen ryhmän kannattaakseen hänen metsästystoimintaansa.

The second part of my blog ”Mountain Lion Part 2” is now live on my blog!! Check it out on my website www.thekendalljones.com > media > blog!! Trust me, YOU DONT WANT TO MISS THIS CRAZY STORY!! ????

Kuva, jonka Kendall Jones (@the_kendalljones) julkaisi

Look at those teeth!!!!
Kuva, jonka Kendall Jones (@the_kendalljones) julkaisi


Kuvat: Kendall Jones Instagram