Laulaja Einö Grön esiintyi Matinkylään avatun Fressi-kuntosalin avajaisissa tiistai-iltana. Korona-aikana hän kertoo heittäneensä hyväntekeväisyyskeikkaa hoitolaitoksissa.

– Jalka nousee ja ääni kulkee. Kunnosta pidän huolta, Eino Grön kertoi Metropolille.

Koronasta huolimatta Eino on päässyt matkustamaan toiseen kotiinsa Floridaan.

– Olin keväällä siellä ja menen taas sinne. Minulla on kaksoiskansalaisuus, niin pääsen aika vapaasti matkustamaan, Eino toteaa.

Eino julkaisi aiemmin tänä vuonna Hyvät hautajaiset -yhteiskappaleen Pyhimyksen kanssa. Kappale kuultiin ensimmäisen kerran livenä Emma-gaalassa.

– Yhteiskappaleen tekeminen oli hienoa. Levy-yhtiöstä otettiin minuun yhteyttä, että voisinko tehdä yhteistyötä Pyhimyksen kanssa. En ollut juurikaan tietoinen Pyhimyksen urasta, mutta nyt hänen kappaleensa ovat tulleet tutummiksi minulle.

Vain elämää -sarjassa on nähty lukematon määrä eturivin muusikoita, mutta Einoa ohjelmassa ei ole vielä toistaiseksi nähty.

– Ei ole kysytty mukaan. Jonkun pitäisi ehdottaa minua ohjelmaan. En minä voi itse alkaa itseäni ehdottaa. Jos minua kysyttäisiin mukaan, niin ehdottomasti olisin mukana.

Lue myös:

Big Brother -talosta pudonnut Toni Nieminen paljasti suorassa lähetyksessä härskin suunnitelman BB-talon jälkeiseen elämään!

Aleksi Valavuori paljasti BB-talossa muuttuneen suhdestatuksensa!

BB-kisaaja Rosa Meriläinen myönsi käyttäneensä kannabista ja pyörtyi haastattelussa – muistatko nämä kohut?