Elton Johnin kerrotaan maksaneen Elijah-poikansa sijaissynnyttäjälle 20 000 puntaa. Eltonin ja tämän elämänkumppanin David Furnishin toinen lapsi syntyi marraskuussa 2012. Pariskunnan vanhempi poika Zachary syntyi vuonna 2010 ja hänet synnytti sama nainen kuin uuden tulokkaankin. Lasten äidiksi syntymätodistuksiin on merkitty kuitenkin David.
Kalifornialaisen Center for Surrogate Parenting -klinikan sääntöjen mukaan sijaissynnyttäjille maksetaan tietty kiinteä korvaus, joka on saman suuruinen riippumatta siitä, mikä on asiakkaan varallisuus. Elton John on eräs Britannian rikkaimmista tähdistä, mutta asialla ei siis ole mitään merkitystä korvaussumman suuruuteen.
Klinikan sijaissynnyttäjät ovat tarkassa syynissä, eikä pestiin pääse kuka tahansa. Tupakoimattomuus on toki ehdoton vaatimus, mutta naisien odotetaan myös olevan terveitä ja hyväkuntoisia, sekä kasvattavan jo omia, biologisia lapsiaan.
Elton ja David tuntevat hyvin naisen, joka on kantanut heille jo kaksi lasta. – Hän on heille kuin sisar ja he tunevat olevansa suuressa kiitollisuudenvelassa hänelle, lähde kertoo.
Lähteet: The Sun, Daily Mail