Rumpelstiltskin, eli suomeksi Tittelintuure, on eläinsuojelun hoitokodista adpotoitu koira, joka on saanut suurta suosiota Facebookin Dogspotting Society -koiraryhmässä.
Rumpelstiltskinin adoptoi vuosi sitten hoitokodista Tyfanee Fortuna, joka julkaisi koiraryhmässä kuvia rakkaasta kullastaan, jotta se saisi ”ansaitsemaansa huomiota”.
Tyfanee kirjoitti kuvien yhteyteen koiran taustoista seuraavaa:
– Adoptoin sen vuosi sitten eläinsuojelun hoitokodista, koska sen omistaja kuoli.
– Bonustieto: Sen omistaja oli kuolleena pitkän aikaa ennen kuin kukaan huomasi, joten se söi tätä ihmistä pysyäkseen hengissä. +1 olemisesta selviytyjähauva.
– Sen jalat ovat oudon pitkät pieneen vartaloon nähden ja taipuneet siten, että ne näyttävät hienolta pöydältä. Se pitää ruoasta, jakamattomasta huomiosta ja nukkumisesta tuntikausia kerrallaan.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210590300377985&set=pcb.2198932547025615&type=3&theater&ifg=1
Fortunan mukaan Rumpeltsiltskin on ”2 kiloa rakkautta ja hermostunutta tärinää”.
Fortunan jakama kirjoitus ja kuvat ovat saaneet tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja, joista monissa osoitetaan ymmärrystä sille, miksi koira söi edellistä omistajaansa.
Koiran edellinen emäntä oli ollut kuolleena peräti kaksi viikkoa, ennen kuin ruumis ja koira löydettiin. Useat kommentoijat toteavatkin, että koiran on täytynyt olla nälkäkuoleman partaalla turvauduttuaan epätoivoiseen tekoonsa. Koiraa kehutaan selviytymisestä kaksi viikkoa lukittuna kuolleen emäntänsä kanssa, mutta samalla koiraa myös hieman pelätään.
– Se pelottaa minua, mutta rakastan sitä, yksi kommentoija kirjoittaa.
– Mikä tahansa eläin tekisi mitä se teki selviytyäkseen & kun katsoo sen kokoa, ei edes näytä siltä että se söisi kovin paljoa, toinen kommentoi.
Eräs kommentoija on ”enemmän traumatisoitunut” siitä, että menehtynyt nainen löydettiin vasta kaksi viikkoa kuolemansa jälkeen.
– Se on kauhea kohtalo, hän toteaa.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210590300657992&set=pcb.2198932547025615&type=3&theater&ifg=1
Lähde: Unilad
Kuvat: Facebook / Dogspotting Society / Tyfanee Fortuna‎