Emilia ja Valtteri Bottas julkaisivat tunteikkaat, mutta hieman erilaiset eroilmoitukset Instagramissa

Seiska kertoi tänään aamulla formulatähti Valtteri Bottaksen, 30, eronneen vaimostaan Emiliasta, 27. Seiskan mukaan ero tapahtui tylyllä tavalla Valtterin toimesta.

Iltapäivällä Emilia ja Valtteri ilmoittivat erosta kauniisti ja tunteikkaasti omilla Instagram-tileillään. Molemmat kiittivät toisiaan yhteisistä vuosista ja ilmoittivat jatkavansa ystävinä.

Emilia kertoi Instagramissa, että eropäätös oli yhteinen.

– Olemme päättäneet erota Valtterin kanssa. Tiemme ovat ajan saatossa vieneet meidät erilleen elämäntilanteidemme tuomien haasteiden takia ja näemme tämän parhaaksi vaihtoehdoksi meidän kummankin tulevaisuutta ajatellen. Eroamme ystävinä ja olemme kiitollisia toisillemme kaikista vuosista, jotka olemme saaneet yhdessä viettää. Toivon, että kunnioitatte meidän yksityisyyttä ja ymmärrätte jättää meidät kummatkin rauhaan tämän asian kanssa. Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enempää julkisuudessa.

Myös Valtteri julkaisi samanlaisen ilmoituksen Instagramissa englanniksi.

– Joudun valitettavasti kertomaan, että avioliitto Emilian ja itseni välillä on päättynyt. Tiemme ovat eronneet urani tuomien haasteiden sekä elämäntilanteeni takia ja mielestämme tämä on parasta molempien tulevaisuuden kannalta, joten eroamme ystävinä. Tulen ikuisesti olemaan kiitollinen hänelle kaikista uhrauksista, joita hän on joutunut tekemään puolestani, hänen tuestaan monien vuosien aikana ja kaikista yhteisistä kokemuksistamme. Luotan siihen, että kunnioitatte meitä molempia sekä yksityisyyttämme tähän liittyen. Minulla ei ole muuta sanottavaa tai kommentoitavaa avioerostamme.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram / emiliabottas


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta