Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Oulu on kruunattu. Oulun kauneimman titteliä kantaa nyt 21-vuotias Teija Tolvanen!

1. perintöprisessaksi valittiin Ella Karppinen ja 2. perintöprinsessaksi Emilia Kuisma.
Tolvanen oli tuomariston ylivoimainen suosikki, mutta kuten monesti kauneuskilpailuissa käy, voittaja ei pokkaa kaikkia äänestyksiä, ja tälläkin kertaa hajontaa oli. Lehdistön suosikki oli Salla Karjalainen ja yleisön suosikki Sanna Kyröläinen.
Miss valokuvauksellinen oli Mona Hyvönen ja pr-kasvo Teija Tolvanen.
Missikruunun napannut Tolvanen on positiivinen, energinen ja sosiaalinen kilpatanssin harrastaja. Hän työskentelee myyjänä, juontajana sekä baarityöntekijänä.
Tolvanen lähtee voittonsa myötä Turkin Istanbuliin mallitoimiston kuvauksiin ja castingiin. Voittajakolmikko lunastaa itselleen tuotepalkintoja sekä ammattivalokuvaajan ottamat mallikansiokuvat.

Miss Oulu 2018 Teija Tolvanen

Miss Oulu kauneuskilpailun finaali pidettiin perjantaina 23.2 Radisson Blu Hotel Oulussa. Finaali kokosi tuvan täydeltä väkeä.
Show’n artistivieraana esiintyi helsinkiläinen US. Illan aikana nähtiin myös tangokuningas Marko Lämsä sekä paikallisia yllätysesiintyjiä.
Tuomariston jäseniin kuuluivat muun muassa tangokuningas Marko Lämsä, DJ ja tosi-tv-tähti Amanda Harkimo, kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä, Gladiaattorit-voittaja Janica Timonen ja viihdealan vaikuttaja Sami Alasimi.