Facebook on listautumassa pörssiin, ja sen tapahtuessa yrityksen työntekijöitä palkitaan ruhtinaallisesti.
Facebook näki päivänvalon Harvardin opiskelija-asuntolassa vuonna 2004 ja pian sen suosio kasvoi räjähdysmäisesti: Käyttäjien määrä on noussut jo yli 800 miljoonaan, ja yrityksen työntekijöiden määrä on kolmessa vuodessa nelinkertaistunut – heitä on nyt yli 3000. Innokkaimmat pörssiasiantuntijat arvioivat Facebookin arvon yli 100 miljardiksi dollariksi, ja tällä summalla Facebook menisi pörssissä heittämällä ohi teknologiajättien kuten Google ja Netscape.
Facebook on aiemmin jakanut osakkeitaan työntekijöilleen hyväveli-hintaan, ja nyt tuhansista työntekijöistä on tulossa miljonäärejä. Useat Facebookin työntekijät kertovat jo suunnitelmistaan toteuttaa lapsuudenhaaveitaan avaruusmatkoista talojen ostamiseen osakerahoillaan.
Facebookin perustaja Mark Zuckerberg ei jää pörssiin noteeraamisen jälkeen varattomaksi hänkään. Zuckerbergin varallisuuden arvioidaan nousevan pörssiin listautumisen jälkeen reiluun 20 miljardiin dollariin, jolla summalla hän kampeaa itseään maailman varakkaimpien henkilöiden listalla TOP 10:een.