Amerikkalainen fitnessbloggaaja Erin paljasti Instagramissa, mitä vaikutuksia keholle on ortoreksiasta, eli pakkomielteestä terveisiin elämäntapoihin. Nainen julkaisi Queen City Sweat -nimisellä Instagram-tilillään itsestään ennen- ja jälkeenkuvat.
Vasemmanpuoleisessa kuvassa nainen poseeraa viime vuonna, kun hänellä vielä oli pakkomielle treenaamiseen. Vertailukuva on otettu tänä vuonna sen jälkeen, kun nainen on alkanut noudattaa hillitympää treeniohjelmaa ja rennompia ruokailutottumuksia.
– Vasemmanpuoleisessa kuvassa minulla oli pakkomielle treenaamisesta. En syönyt läheskään riittävästi ja sain vakavan anemian, mikä aiheutti energian puutetta. Lopulta en ollut päästä ylös sängystä, Erin kommentoi.
Nainen syyttää terveysongelmistaan Instagramia.
– On helppo vertailla itseään toisiin, minkä vuoksi aloin miettiä, kuinka laiha voisinkaan olla sen sijaan, että olisin miettinyt, kuinka terveellisesti voisin elää.
Nainen kertoo olevansa paljon onnellisempi löydettyään elämäänsä tasapainon. Nykyään hän kuuntelee kehoaan eikä enää laske kaloreita.


Kuvat: Instagram / Queen City Sweat
Lähde: Metro