Entinen glamourmalli Alicia Douvall kertoo, että hänen kavosa olivat kauneusleikkausten vuoksi niin runnellut, ettei hän kyennyt edes hymyilemään vauvalleen, nyt reilun vuoden ikäiselle Papayalle. 34-vuotias Alicia avautui The Sunille haastattelussa, jossa paljasti, että hänelle on tehty yli 350 operaatiota siitä lähtien, kun hän oli 17-vuotias.
Douvall päätti poistaa implantit kasvoistaan pienen tyttärensä vuoksi. Viime viikolla tehdyssä massiivisessa operaatiossa hänen leukansa murrettiin kahteen osaan, korvat leikattiin kokonaan irti, jotta valtava määrä ylimääräistä ihoa saatiin kiristettyä kallon takaosaan ja nenä jouduttiin myös murtamaan, jotta implantit saatiin poistettua.
Katie Pricen kanssa aikanaan hengaillut ja mm. Simon Cowellin kanssa yön viettänyt Alicia sanoo, ettei paluuta entiseen ole. Hänen mielestään ulkonäkökeskeinen pintaliitoelämä on tyhjääkin tyhjempää. Douvall keskittyy nyt perhe-elämään ja arvostelee Katieta siitä, että tämä voisi vaikutusvaltaisena julkisuuden henkilönä kertoa myös plastiikkakirurgian nurjemmasta puolesta ja varoittaa nuoria leikkelemästä itseään.
– Jos voisin matkustaa ajassa taaksepäin, en olisi käynyt ensimmäisessäkään leikkauksessa, Alicia kertoo.

Alicia vuonna 2010
Alicia vuonna 2010

Katso kuvat Aliciasta leikkauksen jälkeen täältä.
Lähde: The Sun