Nykyajan julkkikset eivät useinkaan synny sattumalta. Iltapäivälehtien otsikoihin nousseen julkkiksen takaa löytyy monesti viihdealan ammattilainen tai manageri – toisin sanoen, julkisuuteen voi raivata tiensä rahallakin.
Nyt viihdegurut yhdistävät voimansa ja järjestävät tuleville glamourmalleille kolmen päivän intensiivikurssin. Glamourkurssin järjestävänä tahona toimii Alaston Totuus -valokuvakirjan kohukuvaaja Marika Kiviharjun omistama PinupStudio.
Glamour Academyn kesäkurssin luennoitsijalista on vakuuttava. Kiviharjun lisäksi mukana ovat muun muassa viihdealan monitaituri Wille Wilenius, 25 vuotta julkisuudessa esillä ollut Tiina Jylhä, TV-tuottaja ja TV-persoona Sanna Kiiski sekä media- ja viestintäalan ammattilainen, tapahtumatuottaja ja PR-yrittäjä Chryssa Skodra. Lisämausteen kurssille antaa oman TV-ohjelman saaneet Charisma Promotionin Sointu Orvokki ja Alina Välimäki. Mukana on myös kauneuden ja valokuvauksen ammattilaisia.
– Parikymmentä vuotta olen näitä töitä tehnyt ja nyt on tarkoitus jakaa kokemuksia ja kertoa, mistä julkkikset syntyvät ja miten julkkisammatissa menestytään, kommentoi Wilenius.
Kurssi tullaan järjestämään 10.-12.6. Helsingin Jätkäsaaressa. Kurssin aikana osallistujille kerrotaan viihdemaailman lainalaisuuksia, opetetaan poseeraamaan glamourkuvissa ja ennen kaikkea paljastetaan, kuinka julkisuuteen päästään ja kuinka siellä pysytään. Lisäksi kurssilaiset pääsevät tapaamaan julkisuuden henkilöitä ja keskustelemaan heidän kanssaan julkisuudessa olemisen hyöty- ja haittapuolista.
Tarkemmat tiedot PinupStudion sivuilla.