Näyttelijä Halle Berryn kihlattu Olivier Martinez ja ex-poikaystävä Gabriel Aubry ajautuivat torstaina rajuun käsirysyyn Berryn kotona. Molemmat miehet joutuivat sairaalahoitoon tappelun jälkeen.
Tunteet kuumenivat, kun Aubry oli tuomassa hänen ja Berryn nelivuotiasta Nahla-tytärtä takaisin äitinsä luo kiitospäiväksi.
Martinez oli alkanut puhua Nahlaa koskevasta huoltajuuskiistasta, jolloin Aubry oli hermostunut ja tönäissyt Martinezia. Tönäisy johti käsirysyyn, jossa Aubryn ranne murtui ja Martinez loukkasi kätensä ja niskansa. Aubry pidätettiin tämän jälkeen ja oikeus määräsi hänelle lähestymiskiellon. Hän ei saa lähestyä Berrya, Martinezia tai Nahlaa.

Ex-pariskunnan kiista Nahla-tytön huoltajuudesta on jatkunut pitkään. Berry olisi halunnut muuttaa Ranskaan tyttärensä kanssa, mutta hävisi tästä johtuneen oikeuskäsittelyn Aubrylle, jolle suunnitelma ei ollut mieleen. Halle on vakuuttanut, ettei hänen tarkoituksenaan ollut estää Aubrya näkemästä tyttöä, vaan viedä hänet kauas perhettä jahtaavista paparazzeista.

Lähteet: IL, TMZ