Jaksaisitko sinä tuijottaa veljesi naamaa joka ikinen kerta kun avaat silmäsi, joka päivän joka sekunti, vuodesta toiseen, koko elämäsi ajan?
Ronnie ja Donnie Galyon ovat tehneet niin jo yli 63 vuoden ajan. He rikkoivat ennätyksen maailman pisimpään eläneistä yhteenkasvaneista kaksosista viime syksynä.
Ohiolaiset kaksoset syntyivät vuonna 1951. He ovat kiinni toisissaan lantiosta ja heidän kasvonsa ovat vastakkain. He jakavat ruoansulatuskanavan, haarat, peräaukon ja peniksen, jonka kontrolli on Donniella.
Kaksoset ovat pikkuveljensä Jimin mukaan oikein terveitä. Jim ja hänen vaimonsa Mary asuvat samassa talossa Ronnien ja Donnien kanssa.

Ronnie ja Donnie syntyivät terveinä Daytonissa, Ohiossa, vuonna 1951, mutta joutuivat pysymään sairaalassa kaksivuotiaiksi asti, kun lääkärit yrittivät selvittää miten heidät saisi erotettua toisistaan. Kun lääkärit totesivat etteivät voi luvata, että molemmat pienokaiset selviäisivät erotusleikkauksesta, poikien vanhemmat päättivät että leikkausta ei tehdä.
Veljekset ovat sitä mieltä, että päätös oli oikea.
– Olemme luojan luomia, Hän päättää kohtalostamme, Ronnie on sanonut.

Pojat elättivät perheensä siitä lähtien, kun he olivat neljävuotiaita. He esiintyivät sirkuksissa ympäri Yhdysvaltoja sekä Väli- ja Etelä-Amerikkaa.

Kun he yrittivät palata kouluun, opettajat pyysivät heitä poistumaan, koska he olivat liian häiritseviä muille oppilaille. He jatkoivat sirkuksissa Väli- ja Etelä-Amerikassa, joissa he tekivät taikatemppuja ja heitä kohdeltiin ”kuin rokkistaroja”, Jim Galyon kertoi MLive.comille.
Kaksoset jäivät vuonna 1991 eläkkeelle 39-vuotiaina ja muuttivat 11 vuotta nuoremman pikkuveljensä Jimin lähelle.

Vuonna 2010 kaksosilla oli terveysongelmia, kun Ronniella oli tulehdus, joka aiheutti keuhkoveritulppia ja Jim halusi, että he muuttaisivat hänen luokseen. Jimin koti ei kuitenkaan sopinut liikuntarajoitteisille.

Eräs perhetuttu otti yhteyttä kristilliseen nuorisojärjestöön, jonka avulla talo saatiin muutettua kaksosten tarpeita vastaavaksi. Talossa remontoitiin keittö, käytäviä levennettiin ja kylpyhuonetta sekä suihkua suurennettiin.


Kaksosilla oli pitkään nukkumisvaikeuksia, mutta sen jälkeen kun he saivat mittatilauksena tehdyn sängyn, Ronnie sanoo nukkuneensa kuin vauva.