Monista television realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen on elänyt viimeiset puolitoista vuotta parisuhteessa hämeenlinnalaisen Juhan kanssa. Pariskunnan suhteessa on ollut sekä ylä- että alamäkiä. On erottu monia kertoja, mutta aina on palattu takaisin yhteen. Henna kertoo nyt kotisivuillaan, että tällä kertaa pari on eronnut lopullisesti.
Henna ja Juha viettivät kevät-talven Thaimaassa ja Kambodzassa, joissa molemmissa Henna viihtyi mainiosti. Pieniä kahnauksia lukuunottamatta yhteiselo matkalla sujui Hennan mukaan hyvin. Pari suunnitteli palaavansa Suomeen vain myymään kaiken ja muuttavansa sen jälkeen ulkomaille pysyvästi.
– Tultiin sitten Suomeen yhdessä. Tarkoitus oli myydä kaikki pois ja rakentaa yhteinen tulevaisuus muualle. Esim. Espanjaan. Toisin kävi. Kaikki ongelmat alkoivat heti Suomessa. Tämähän ei ole enimmäinen kerta! Tämä oli yksi syy meidän matkailuun. Parisuhde kukoisti aina pieniä draamoja lukuunottamatta. Mutta ikuisesti ei voi paeta, Henna toteaa.

Hennan mukaan ero Juhasta on nyt lopullinen, eikä pari tule enää palaamaan yhteen.
– Tulin siihen tulokseen, että vaikka miten haluaisin niin meidän parisuhde ei vaan toimi Suomessa ja jos se ei toimi täällä niin on turhan iso riski luottaa siihen, että se arki toimisi muualla. Täten erosimme, ja rakastani kunnioittaen ilmoitan että ero on tullut ja sitä ei puida julkisuudessa enempää ainakaan minun puolestani! Lusikat on jo pistetty jakoon ja siltä osin voin hengittää. Olen riippumaton ja pystyn jatkamaan suoraselkäisesti täysin elämää eteenpäin. Mitään yhteistä ei ole jäljellä.
Henna ei ole jäänyt murehtimaan eroa, vaan on kääntänyt uuden sivun elämässään.
– Kuitenkin mieli on korkealla sillä mulla on hyvät visiot tulevaisuuden suhteen ja tällä hetkellä ne on Suomessa. Uudistan juuri kotiani, myyn turhat tavarat pois ja olen hankkinut uusia hyviä ystäviä ketkä ei vie ns. ”huonoille teille”. Tästähän se lähtee… Olen onnellinen ja juuri täällä missä nyt olen <3
Koko kirjoitus löytyy Henna Kalinaisen blogista, jossa hän myös kertoo kokemuksia Thaimaasta ja Kambodzasta.